Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо избираме гръцкото море пред нашето?

Едва 17% са убедени, че нищо при съседите не може да ги накара да загърбят родината

Черно море

По-малко боклуци и по-слабо застрояване – това са причините, поради които 51% от участниците в анкета на bTV предпочитат да ходят на почивка в Гърция, а не у нас.

8 на сто посочват, че в южната ни съседка им е по-спокойно, 7 на сто отговарят, че въпреки по-високия стандарт там им е по-евтино.

Други съответно 6% и 5% харесват повече местната природа и отношението на местните.

Само 17 на сто от участвалите в анкетата твърдят, че нищо в Гърция не може да ги накара да загърбят родината. 3% от запитаните са категорични – „и двете страни не са подходящи за хубава почивка”. /БЛИЦ

---Stoyan Hlebarov: Понеже задавате въпрос..."защо българите ибират гръцкото",въпреки,че знаете много добре отговора,аз ще ви дам отговора: ЗАЩОТО ВАШИТЕ (на мафиотските сайтове)РАБОТОДАТЕЛИ-МАФИОТИ,СА СЪЗДАЛИ

С ИЗПРАНИ ПАРИ,НЕ МЕСТА ЗА ОТДИХ,А БЕТОННА ДЖУНГЛА С МЕСТА ЗА ОТПУШВАНЕ НА ВСИЧКИ МРЪСНИ ДУХОВНИ ЧОВЕШКИ ПОРОЦИ НА ЛЕТУВАЩИТЕ,С ЦЕЛ ДА ГИ ДОЯТ,КАТО ДОЙНИ КРАВИ!? Защото българското Черноморие е раят на наркотрафика,под покровителството и"надеждната защита"на корумпираните български власти! И защото по тази причина,посетители на нашето Черноморие останаха или наркозависими отрепки,или Ганьо от Пасарел,който е решил да иде на море ...веднъж в живота си! Дано съм ви просветил с отговора си на вашия въпрос...с понижена трудност!

---Много е просто, нашето море запралича на софийски квартал, прекалено много бетон и липса на природа. Да не говорим, че хотелите са на мутри и крадци от прехода, които нямат представа от туризъм. Българите почиват многократно по-скъпо от западняците на собствена територия, което е обидно и престъпно. Лоша и некачествена храна, обидно и некомпетентно обслужване, липса на хигиена, липса на плажна ивица заради мародери концесионери, кич и грозотия по улиците и много още

---ПЛЮСОВЕ на ГЪРЦИЯ ;РИВИЕРА+ТЮРКОАЗЕНО ЧИСТА ВОДА+ЕВТИНИ ФЕРИБОТИ +ШАРЕНИ РИБИ+ЕКЗОТИЧНИ РАСТИТЕЛНИ ВИДОВЕ СЛАБО ЗАСТРОЯВАНЕ КРАСИВИ КЪЩИ В ЯРКИ ТОПЛИ ЦВЕТОВЕ УСЕЩАНЕ ЗА ХАРМОНИЯ И ПЪЛНА ИДИЛИЯ НИСКИ ЦЕНИ ЛИПСА НА МУТРИ ХИЛЕДИ КИЛОМЕТРИ СПОКОЙНИ ПЛАЖОВЕ

---Защото никой нормален няма и лев да даде и да жертва отпуската си , за да прекара в хотели на мутри и крадци ,маскирани като хотелиери , сред бетон и чалга , да яде стари храни от фризерите , сервирани от сънлив мърльо , който трепери ще получи ли заплата !!!
При това разни мускулисти субекти на плажа връхлитат хищно и искат пари за какво ли не !

---Ние в Гърция си наемаме апартамент – нов, луксозен, с три спални, около двеста квадрата, на метри от плажа.На плажа фрапе и минерална вода е 3 евро, бирата -5 евро, сок -3 евро, сандвич 3.50 евро,чадъри и шезлонги не се плащат.Самия спокоен и чист плаж и море, красива природа, ниско застрояване, са несравними бетонираното и презастроено бетонно гето. Вечеря за четиримата на таверна е между 50-70 евро, с узо и вино или бира, морски дарове, като храната е много хубава.
В България миналата година се излъгахме да наемем апартамент за няколко дни.Плажа –не може да се ходи от чадъри, толкова нагъсто насложени, още не сме седнали и идва яка батка да ни иска 48 лева за два чадъра и четири шезлонга, пясъка- мръсен, фас до фас – сигурно нарочно не го чистят, че да те е гнус и да си вземеш непременно шезлонг.

---На плажа кафе – 3 лева, мин. Вода -3 лева, всичко останало – бира, сок, кола, цаца, картофи – по 5 лева.Та един плаж за два часа излезе 80 лева, или четиридесет евро.Вечерта отиваме на кръчма- салатката -9 лева – върху листо от маруля нарязани половин краставица, половин домат и половин печена чушка, пържола като подметка -18 лева, малка ракия – 6 лева, / в Гърция 200 грама узо на заведение е 6 евро/ пържени картофи със сирене -6 лева… Та дадохме доста повече от 50 евро, само дето не останахме доволни от вечерята. Вечер едни дискотеки, едни чалги, едни музики- не може да се спи. И за капак – на третия ден децата се разболяха от лайняното море. Да не говорим за хотелите „ол инклузив“ , където ти съдират сто кожи от гърба, а те хранят с храна за прасета и те поят със спирт от пластмасови бидони.
Така че и да вдигнат цените в Гърция, пак там ще ходим.
Нашите пишман бизнесмени изгониха българите, щото разчитаха на чужденците, сега изгониха и чужденците с кофти качество, ама българите няма да се върнат

---Има три вида българи,които предпочитат морето в БГ пред Гърция
1.Върли националисти,които смятат,че е предателство да наливат в гръцката хазна.
2.Бедни,които отиват на море без претенции за нищо,а багажникът им е пълен с касетки храна.В краен случай пазаруват от маркети по морето.
3.Купонджии,които отиват на море не за да се чувстват комфортно,а да имат пълна свобода за всякакви ексцесии,защото в България е допустимо всичко

---Силвия: Тази събота бях на плаж с детето ми в Бургас до флората,ползвахме чадър 3лева за който не ни беше дасдена касова бележка,а в морето имашще изпражнения отврат от мръсотия!КАК ДА ХОДИШ НА МОРЕ ТУК?

---А защо да предпочетем нашето, заради бетона ли, заради лошото обслужване, мръсните плажове, скъпите чздъри и златните шезлонги, мутрите рекетьори от 90те, пияните и дрогирани чужди туристи, които в лудостта се опитват да крадат колички с бебета, заради проститутките, които иначе са незаконни, но ти се навират пред очите постоянно, заради кое?? Предложения някакви?

---бреговата на ивица на охитата е над 13 000 км, а като сложиш и спазването на законите за всичко- хигиена, трафик, туризъм не е чудно че 18 милиона туристи /спрямо БГ 3,7млн/ са изхарчили средно 650 евро . Нека им лошо !

---Кога ще отида на нашето море?
Когато:
- Преди началото и по време на сезона изчистят боклуците изхвърлени от водата.
- почистват всекидневно и подравняват плажната ивица със специализирани машини
- поддържат, почистват и подменят амортизираните изцапани и повредени чадъри, шезлонги, ; масички и шалтета.
- не ме обслужват малоумни, неграмотни, ниско интелигентни и арогантни служители, без квалификация, без стаж, знания и умения в туристическия сервиз и най вече без желание и отношение към клиентите им.
- в ресторантите ми предложат подредени маси с чисти покривки, разнообразна, прясна и вкусно приготвена храна, бързо и компетентно обслужване.
- в хотелите да е чисто, стаите да са поддържани и почиствани ежедневно, когато си хвърля използваната хавлия на земята в банята да ми я сменят, а не камериерката да я простре на терасата да съхне, и др. - И да забравят принципа "Ден година храни"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!