Марс разкри нови тайни - Откриха следи от древна цивилизация [Видео]

Сензационно откритие на Марс, роувъра Curiosity откри следи от древна цивилизация

Роувъра Curiosity на НАСА, който в момента се намира на Марс, където провежда изследвания, е направил невероятно откритие. На една от последните снимки, които роувърът е изпратил от Червената планета, се забелязва нещо, което изглежда като пирамида. Снимките, които Curiosity изпрати на Земята, разкриват серия от странности, открити на Червената планета. А снимка от 7 май накара някои астрономи вярват, че някога е съществувал живот на Марс.

Размерът на пирамидата не е споменат, но след видеото, което се появи в YouTube, мнозина смятат, че по размери е колкото една малка кола. Според потребителите на You Tube, които са публикували видеото, пирамидата е само една малка част от по-голяма пирамида, или е цяла пирамида, която крие интересни неща под себе си.

Новото откритие, разбуни духовете в социалните мрежи, но и предизвика небивал интерес, пише idividi.com.mk.

От НАСА все още не са коментирали официално снимките, но е факт, че Curiosity този път е попаднал на наистина интересна находка. Ако се докаже, че пирамидите са дело на човешка/в случая марсианска/ ръка, то може да се говори за съществуването на древна цивилизация на Марс. А предвид факта, че подобни пирамиди има и на Земята, логичен е и въпросът, кой е истинският създател на пирамидите на нашата планета?

Любителите на теориите на конспирацията, междувременно подеха нова кампания в мрежата с истории за заговор и скрити секретни данни. Те твърдят, че това е само още едно доказателство, че учените от НАСА се опитват да скрият всякакви доказателства за живот на Марс.

От агенцията признават, че с обществеността не са споделени всички неща, които Curiosity е открил на Марс, тъй като част от тях все още се изследват. Какво всъщност се крие зад снимките и има ли следи от древни цивилизации на червената планета, засега ще остане само хипотеза, преди агенцията да излезе с официален коментар по темата. /razkritia.com/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!