Ужас в Хасково: Близо 100 души изчезнаха за кратко време!

извънземни

Същински ужас се разиграва в Хасково, изчезнаха близо 100 човека!

Шокиращи факти разкри изследователя на анормалните явления Ценко Симеонов. Уфрологът се прочу с откриването на череп на извънземно същество край Асеновград. Според него страната ни е подложена на мощна извънземна атака, която има за цел да унищожи по-голяма част от човечеството, както и територия от планетата ни.

За това свидетелстват изчезването на хора в Хасковска област. Според него, а и от полицейските сводки е видно, че за много кратък период от там са изчезнали вече деветдесет и шест човека. Това става на принципа на внушение и вмешателство на психиката от извън планетарен разум.

Ужасените хора в този регион обясняват факта, че те са се превърнали в черна дупка заради масов убиец, който броди на свобода. Според криминалистите обаче това не отговаря на истината, такъв изрод няма, но статистиката си е факт.

Но за Симеонов Хасково и Хасковска област е подложена на този кошмар заради нападения на НЛО. Извънземните действат по един и същи начин. Те въздействат на психиката на човека малко преди да заспи. Те му внушават огромна доза страх, който пречупва напълно волята му. И след това могат да правят с човека каквото си поискат.

След като по този начин той става управляем, извънземните му въздействат да напусне дома си и да отиде на пусто място, откъдето индивида изчезва мистериозно. Това се е случило и с пенсионера Веселин Куновски. Той е жител на село Клокотница от Хасковска област. Човекът показвал неадекватни действия от няколко дни, твърдят негови комшии.

Същия ден, в който изчезва мистериозно той е забелязан да взима торба и да казва, че отива да бере липа. Това се случило в три часа следобед и оттогава повече никой не го е виждал. Възрастният мъж е издирван от полицаи, дори и от служебни кучета, но от него няма и помен.

Според Симеонов от предстоящия апокалипсис ще пострадат доста хора и територия на земята. От похищението на извънземните ще се спасят само тези индивиди, които преминат на по-високо енергийно ниво. Оцелелите ще се сдобият и с почти магически способности. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!