Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доклад на ФБР признава, че Земята се посещава от същества от други измерения

извънземни

От разсекретените документи става ясно, че ФБР има ясни предварителни познания за тези посещения, както и че е наясно с тяхното съществуване, пише ancient-code.com

Това признание за паранормални светове най-накрая дава обяснения, които отдавна се очакваха.

През 2011 г. някои от документите на ФБР са „разсекретени“. В частност обществото научи за доклада на специален агент от ФБР, изготвен през 1947 г.

Специалният агент от ФБР, подполковник, чието име се крие заради въпроси от „национална сигурност“, представя многобройни случаи с появата и наблюдения на НЛО, които е изследвал в продължение на много години.

Според докладите и „разсекретените“ документи, нас ни посещават представители на различни извънземни раси. Някои от тях не идват от други планети, а от „други светове“ и измерения.

Някои от тези същества са от ефирен план, съществуващ паралелно с нашата физическа вселена.

Тези същества могат да се „материализират“ на нашата планета под формата на гигантски полупрозрачни фигури.

Ето един кратък преразказ на някои най-важните части от доклада.

1. Част от дисковете се управляват от екипажите, а други се контролират дистанционно.

2. Тяхната мисия има мирен характер. Посетителите проучват този план на реалността.

3. Посетителите са хуманоиди, но те са много по- големи от нас по размери.

4. Те не са въплътяват в земните хора, а идват от свой свят.

5. Те не идват от някаква планета, както ние разбираме думата, а от „ефирен свят“, съжителстващ с нашия собствен и проникват тук незабележимо.

6. Телата на тези посетители и корабите им се материализират автоматично при влизане във вибрационното ниво на нашата твърда материя.

7. Дисковете имат лъчиста енергия или „лъч“, които лесно унищожават всеки атакуващ кораб. Те са в състояние отново да се върната в своя ефирен свят, когато си пожелаят. В това време те просто изчезват от нашето наблюдение.

8. Областта от която те идват – това не е „астрално ниво“, а съответства на Лок или Манас. Езотериците разбират тези термини.

9. Те не могат да бъдат регистрирани с радиопеленгатори, но най-вероятно се „виждат“ с радар, ако такава система за сигнализация бъде разработена. /nepoznato.energetika-bg.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!