Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ за втори път пълнят България с нелегални имигранти от Азия и Африка

Кери, Борисов

Бойко Борисов през януари 2012: „Европа да спи спокойно границата с Турция е най-добре охраняваната

Нова мощна бежанска вълна идва към България, става ясно от справка на МВР за броя на бежанците, предоставена на вестник „Сега“. Според данните от началото на годината до 14 май у нас са влезли 3256 души, което е три пъти повече в сравнение със същия период на миналата година.

Тогава броят им е бил само 940 души. Ако продължава със същия темп, приливът на чужденци може да достигне или дори да надмине пика на бежанския поток през 2013 г. Тогава над 11 хил. чужденци влязоха в България, под претекст че бягат от войната в Сирия.

Масовото заселване на България с нелегални емигранти започна при предишното управление на ГЕРБ през 2010-2011 година. За целия си мандат те не взеха никакви мерки, а само харчеха пари за измислени дейности като камери и хеликоптери. За общо повече от 4 години управление не построиха и 1 метър защитна ограда по границата.

Бойко Борисов на няколко пъти обяви, че сме готови за Шенген.

След заседание на Министерски съвет – 2 февруари 2011 година:

Би могло Европейският съюз спокойно да ни приеме в Шенген, днес. Имаме една сграда да доизмажем и се надявам до края на февруари да я направим.  В момента поемаме целия миграционен натиск от Африка и Азия и много по-надеждно от много държави се справяме с нашата граница, каза българският министър-председател в отговор на въпрос на австрийски репортер относно кандидатурата на България за членство в Шенген и какво ще предприеме срещу това, че България е смятана за най-корумпираната държава в ЕС.“

Бойко Борисов ( 18 януари 2012): „Европа да спи спокойно границата с Турция е най-добре охраняваната

След това последва влизането пеша на десетки хиляди нелегални емигранти през същата тази граница, които българското общество и днес издържа, а те продължават да нахлуват през нея.

Няма никаква промяна. Няма никакво усилие или мисъл за спиране на подмяната на населението на страната ни. Политиката в сектор сигурност отива на пълна катастрофа.

Шестте месеца толеранс на второто им правителство минаха!

Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!