Следвайте "Буднаера" в Телеграм

5 гарда с висше образование пазят Путин на площада, два екипа Борисов на моста

Путин, Борисов

В деня на Победата се откроиха две фигури, едната от национално значение, а втората – от глобален мащаб. На първия високопоставен лидер охраната му е солидна дори и при посещения на мостове и селца, а на другия е съставена от елитни и  интелигентни агенти.

Бойко Борисов за пореден път ряза ленти, това удоволствие обаче струва пак пари на обеднелия народ, както е известно 1200 гарда на НСО гълтат общо 34 милиона лева, за да пазят величията в умиращата ни държава, където на час умират по 8 души, а други 2-ма я напускат.

Два екипа от НСО този път се бяха заели със задачата да обезпечат сигурността на премиера на Република България.

ПУТИН НОСЕШЕ ОРАНЖЕВО-ЧЕРНА ЛЕНТА, СИМВОЛИЗИРАЩА ГЕРОИЗМА, А БОРИСОВ РЕЖЕШЕ ЛЕНТА, РАЗДАДЕ ПАРЧЕТАТА ОТ НЕЯ НА КОЙТО ВИДИ

По същото време на Червения площад Владимир Путин се включи в огромното шествие на близо 250 000 руснаци, носещи портрети на участници във Втората световна война, вече покойници.

„Тази инициатива е ценна, защото се роди не в кабинетите, не в административните структури, а в сърцата на хората“, заяви Владимир Путин, докато вървеше в колоната.

В този момент Борисов в типичния си стил се похвали пред около 30 души….

„Можело е да се дадат 2.5 млн. лева и проблемът да бъде приключен, но предишното правителство не го е направило”, добави той.

Борисов каза, че още когато е разбрал, че децата стават сутрин час по-рано, за да отидат на училище, а работниците, за да отидат до работните си места през обходните маршрути, е решил, че това съоръжение ще бъде изградено.

„Мостът е изграден по най-съвременен образец”.

Превключвайки на вълна Москва:

Ръководителят на многолюдната страна бе пазен от едва 5 едри служителя на личната му охрана, която струва 16 милиона долара на година.

ОХРАНАТА НА ПУТИН Е СЪСТАВЕНА ОТ ВИСШИСТИ С ПЕРФЕКТНИ ПОЗНАНИЯ ПО СИГУРНОСТ И ВЛАДЕЯТ НА НЯКОЛКО ЗАПАДНИ ЕЗИКА

7plus7.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!