Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Позор: Българските политици са шампиони по национално предателство

Бойко Борисов, Пламен Орешарски, както и последните правителства и управляващите мнозинства около ГЕРБ, БСП и ДПС, трябва да сe готвят да понесат морална и съдебна отговорност.

Оказа се, че България е първенец в ЕС с положителни решения за статут на имигрантите.

Известно е, че повечето от тези имигранти лъжат, че нямат лични документи, след като са ги хвърлили преди незаконно да преминат граничната бразда или са ги оставили в Истанбул при свои познати. По този начин става абсолютно невъзможно да се провери кои са реално тези лица, дали са терористи, крайни ислямисти, престъпници или роднини на такива.

Едно е сигурно обаче – почти всички са праволинейни мюсюлмани, които след получаването на статут стават на практика български граждани, а праволинейното следване на инструкциите на Корана, е причина да имат изключително високи нива на раждаемост, което в бъдеще е предпоставка за истински демографски бум на тези общности, което в комбинацията с високата раждаемост на ислямизираните цигански общности, ще доведе коренното българско население да изпадне в положение на етническо и религиозно малцинство.

На фона на надвисваща етнорелигиозна гражданска война в съседна Македония, ислямисткия тероризъм в Европа и предстоящия сблъсък на цивилизациите, българските управници най-много бързат да сменят коренното българско християнско население с внос на мюсюлмани от чужбина.

Оказа се, че управляващите български политици са на първо място сред другите политици в ЕС по старание да приложат очевидния план за провеждане на етнорелигиозен преврат и етническо прочистване срещу собственото си население, чрез раздаване на бежански статути на нелегални емигранти с цел ускорена ислямизация.

През 2014 година в другите европейски страни защитен статут на нелегалните е даван само на 18 % на последна инстанция, докато в България на 86 %, тоест близо 5 пъти по – голям процент. На първа инстанция в другите страни от ЕС статут са давали на по- малко от половината желаещи – 45 %, докато нашите национали предатели са давали – на 94 % ( над два пъти повече ).

Зловещият план за смяна на коренното европейско християнско население с прием на нелегални емигранти мюсюлмани от Близкия изток, Африка и Азия върви със страшна сила навсякъде в Европа, но все пак местните политически елити не стигат до такива крайности в националното си предателство. Блюдолизството и подлизурщината пред чуждестранните сценаристи за ислямизация на България и Европа, глупостта и неспособността или нежеланието за защита на националния интерес се оказва, че при българските управляващи достига невиждани другаде размери. Вече никой не вярва в лъжите, че това се прави от състрадание към нахлуващите в нарушение на Наказателния ни кодекс през незащитената ни граница, защото в Турция няма никаква война и животът на прииждащите имигранти не е застрашен.

Бойко Борисов и компания, подобно на Пламен Орешарски, Сергей Станишев и всички управляващи от последните години не смеят и дума да обелят, че страни като САЩ, Канада, Австралия и всички други богати и силни държави извън ЕС нито приемат, нито дават бежански статут на нелегалните емигранти. Сега се оказа черно на бяло, че дори в ЕС, въпреки сегашната безпрецедентна политическа деградация на политическите елити, няма чак такива врагове на собствения си народ, каквито са нашите управници.

Възмутеният гражданин, Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!