Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лечение на хемороиди, холестерол и кръвно с мед и тахан

тахан и мед

Когато комбинираме мед и тахан лековитата им сила става ненадмината и тази смес успешно се прилага за лечение на хемороиди, високо кръвно, холестерол и още много заболявания, от които страдаме най-много.

Приготвянето на тази целебна смес е прекалено лесно, защото ви трябва само един буркан, малко вкусен пчелен мед и тахан, а лечебната и сила е ненадмината. Не пропускайте да си я направите, без да влагате много усилия, защото няма по-сладко лечение от това, което наистина да действа. Тахан и мед за лечение на хемороиди

Целебната рецепта се прави ето така: взимате един компотен буркан, който предварително сте измили и подсушили. Пълните го до половина с пчелен мед, а другата му половина с тахан. Съставките трябва да са в съотношение 1:1. Започвате да бъркате продуктите, задължително с дървена лъжица. Бъркането трябва да става без да сменяте посоката. Докато разбърквате сами ще забележите как лековитата смес се сгъстява.

След около 10-тина минутки чудодейна смес е готова и може да бъде прилагана за лечение на хемороиди, кръвно и холестерол. Хапвайте от нея продължително време, всяка сутрин преди закуската по 1 супена лъжица. Само след няколко приема ще усетите подобрение на здравословното ви състояние.

За благоприятното влияние върху организма са виновни минералите и витамините, съдържащи се в меда. Калцият, фосфора, мангана, селена, витамините, желязото и селена, магнезия, които се намират в сусама се грижат за здравето на черния ви дроб.

Тази рецепта от тахан и мед се използва за лечение на хемороиди, които предизвикват кървени и болки, за сваляне на високото кръвно налягане, за регулация на холестерола, за отстраняването на чревните паразити, предотвратява съсирването на кръвта. Може да се използва и за лечение на язва, артрит и астматични пристъпи. Освен всичките заболявания, които лекува тази чудодейна лечебна смес ще ви зареди с енергия за целия ден.

Ето как за лечение на хемороиди и всички други често срещани заболявания не е нужно да взимате лекарства, а просто една лъжица на ден от чудотворната смес с мед и тахан. /bilka.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!