Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скоро в Турция ще има 20 милиона араби, африканци и азиатци мюсюлмани готови да щурмуват българската граница по суша и море

Настъпва национална катастрофа заради нелегалната емиграция

На границата става страшно, само за ден 500 „бежанци“ са я щурмували.

Единствено обявяване на незабавен мораториум за регистриране в системата Евродак, мораториум за даване на бежански статут и военна охрана на цялата сухоземна и морска граница с Турция и на сухоземната с Гърция може да ни спаси.

Време е да се обяви, че спазването на идиотското европейско бежанско законодателство застрашава съществуването на българската държава, етническия и религиозен мир и националните ни интереси.

Всякакво участие в международни договори и регламенти за прием на бежанци трябва да бъде денонсирано официално, поради ситуация, застрашаваща националната ни сигурност. Участието във всеки международен договор може да бъде отменено и променяно, което старателно се крие от народа. Никакви договори не може да са по-важни от оцеляването на националната ни държава.

Трябва да се знае, че турската жандармерия, която е част от турската армия и е въоражена с автоматично оръжие,  пази границата на Турция с България, следователно няма никакъв проблем българската войска да пази нашата граница. Чудовищната некомпетентност на Плевнелиев, който каза, че нямало да позволи армията ни да пази границата, защото от другата страна нямало армия, не подлежи на коментар.

Ако не предпиемем спешни мерки, скоро милиони араби, африканци и азиатци мюслмани ще навлязат на наша територия, което ще значи реален етнически и религиозен преврат, след който българите ща станат угнетено малцинство на територията на вече бившата си държава. У нас вече за 43% от децата ни българският език не е майчин.

Вследствие на емигрантския ураган българите ще станат много бързо малцинство, защото почти всички емигранти изповядват праволинейния ислям, а според Корана мъжът е длъжен да е два пъти седмично с жена си, предпазването от бременност е недопустимо и нивата на раждаемост са много по-високи от тези на европейските народи. България ще стане територия на хаоса, с огромно мюсюлманско мнозинство от араби, африканци, цигани и турци и свиващо се българско малцинство. Това няма да притесни никакви политически фактори извън България, защото в Европейския съюз вече всеки се спасява поединично от емигрантския потоп.

Чехия обяви, че няма да позволи някой да й налага дали да приема и колко бежанци да приема.

Същото направи и Унгария. Виктор Орбан открито обяви, че Унгария няма да се превръща в бежански лагер и твърденията за съществуването на „мултикултурното общество са абсолютна заблуда„.

Румъния прилага политика за ограничаване до минумум на бежанците. Съди и депортира проникналите на нейна територия обратно у нас. Страната дава бежански статут само на 10 % от искащите и прави всичко възможно да върне обратно 90 % от тях.

Икономиките на Гърция, Италия и Испания се задъхват от издръжката на милиони нелегални емигранти, които изобщо не могат да бъдат интегрирани в обществата им. Тези държави изпитат на свой гръб липсата на европейска солидарност.

В паника от последствията на собствената си вредна и неадекватна антиевропейска емигрантска и бежанска политика, водещите политици от Европейския съюз обявиха мерки за военна охрана на Средиземно море, които да ограничат трафика към Италия, но НИКОЙ В ЕВРОПА НЕ СЕ И СЕЩА ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!

Ако българската държава бъде пометена от урагана на нелегалната емиграция, очевидно никой няма да се затъжи за някога гордата и силна българска държава. Никой от големите и цинични световни играчи няма нужда от силна Европа, камо ли от силна България. Страната ни е разглеждана само като една територия на Балканския полуостров.

Турция отдавна заплашва, че ще пусне бежанците на нейна територия в Европа. Те в момента са около 2 милиона и половина и постоянно се увеличават, защото Турция има безвизов режим с мюсюлманските държави в Близкия изток и Африка. Само за 2 години от 250 000 станаха 2 500 000, а реалистичните прогнози сочат, че скоро ще станат 20 милиона души. Освен това много от тях влизат на турска територия нелегално. Сред тези хора има както военни бежанци, така и икономически емигранти, всякакви авантюристи, престъпници амнистирани или избягали от африканските, близкоизточни и азиатски затвори, военни дезертьори от Сирия, Ирак, Афганистан, Мали и Либия, бойци от Ал Кайда, джихадисти от Ислямска държава и цели изселващи се цигански и африкански племена.

Известно е, че бойците от Ислямска държава масово пращат жените и децата си в Европа, като бежанци, за да може после при нужда да се съберат с тях на Европейска територия, тъй като бежанското право осигурава на всеки получил бежански статут да се събере със семейството си в страната, в която е приет. Ислямска държава официално обяви, че в бъдеще ще води борба за установяване на халифат в Европа, включително на българска територия. Това бе обявено, че ще стане чрез разплаване на свещена религиозна война – джихад, в която ще бъдат призовани да участват всички правоверни мюсюлмани. Ужасяващо е това, че в цяла Африка и Близия изток и в самата Турция има печатници за фалшиви паспорти и визи, с които всякакви хора с терористично, престъпно или проблематично минало могат да влизат съвсем законно в Турция, след което да влизат незаконно в България и на всичкото отгоре да получат бежански статут, равносилен на българско гражданство с всички социални придобивки, предвидени от бежанския статут – право на храна, подслон, здравни грижи, образование и достъп до други социални помощи. След 3 години тези хора ще могат да вземат официално българско гражданство и ще имат право да участват във всички избори – за местна власт, за избор на народни представители и за представители в Европейския парламент.

Това, което повечето българи и европейци не знаят е, че в много от държавите в Третия свят организацията на обществото е организирано родовообщинно и племенено и когато мигрират, това става на племенен принцип. Цели многочислени племена от стоици хиляди и милиони и голям процент от населението на цели държави тръгват към Европа, след като по интернет и телефони техни роднини им съобщават, че са били настанени в Европа. Прихванити електронни писма показаха, че дори европейските затвори са привлекателни за нелегалните емигранти. Сомалийци, осъдени за престъпления, излежаващи присъди в европейски затвори, канят други сомалийци да идват в Европа, защото затворите били много хубави – с телевизори, храна и добри битови условия. В очите на подобни затворници европейците сякаш излеждат глупаци, които за престъпления като кражби и убийства, нито ти сечат ръцете, нито те убиват, както е според Шариата, а те награждават с настаняване в затвор като пансион, много по-луксозен от сомалийските хотели.

Трябва да се разбият четири големи целенасочено лансирани лъжи:

1. Първата лъжа е, че може лесно обратно да се депортират обратно на Турска територия проникналите незаконно у нас. Турция така и досега не прилага споразумението с ЕС за реадмисия. Турската държава се чувства достатъчно силна да си прави каквото си поиска в отношенията с ЕС. Много политици не отчитат колко силна се чувства Турция в момента. Турската армия е много по- силна от всяка европейска армия. Русия е зависима от турската страна, заради газовите тръбопроводи, минаващи през нейната територия, след като зависими български политици провалиха газовите трасета през българска територия. САЩ не смеят да влизат в кофликти с Турция, защото ще загубят стратегически съюзник в НАТО. Турция не само няма политическа воля да приема обратно емигрантите, а има огромен интерес от ислямското заселване на България и Европа. Турция, подобно на Саудитска Арабия, се надява да овладее големи бъдещи територии с новоформирано мюсюлманско мнозинство в Европа, като стане естествен политически лидер и представител на техните интереси. Това включва мюсюлманизираната по план българска територия. Освен това чисто юридически при липса на политическа воля от турска страна, няма как да докажем, че даден емигрант е проникнал от Турция, ако не сме го върнали на самата гранична бразда. Турските власти винаги могат да твърдят, че даденото лице може да е проникнало у нас от Гърция, Македония или по морски път от друга черноморска държава.

2. Втората лъжа е, че ще може лесно да се депортират обратно нелегални емигранти в страните им на произход. Обратната депортация на нелегалните емигранти в държавите на произход се оказва невъзможно, защото няма как да докажем на тези държави, че те са техни граждани, защото сме регистрирали лица без паспорти и лични документи. Например, когато така нареченият Бин Аладин намушка с нож Виктория, алжирският посланик Ахмед Буташ каза, че няма доказателства, че това лице е алжирски гражданин. Той ясно заяви: „ Репатрираме само тези алжирци, които са с доказано гражданство”.

Практиката показва, че много голяма част от нелегалните емигранти хвърлят истинските си или фалшиви паспорти на турска територия или ги оставят на свои близки в Истанбул, а на наша територия влизат изобщо без документи. Освен това, в много от държавите на третия свят няма списъци на населението. При регистрацията си у нас много емигранти посочват не сами измислени имена, но и други държави на произход, различни от тези, от които пристигат. България и Европа в последните години се превърнаха в перални за идентичности.

Чудовищно безумното европейско миграционно право, което България безропотно спазва допуска регистрация „на доверие“ и издаване на нови документи за самоличност само на база декларирани данни, предоставени от нелагално проникналите неканени гости. Дори дадена държава да признае, че това са нейни граждани, няма как физически да я принудим да ги приеме отново. Евентуално стоварване обратно от военната ни авиация на нелегалните емигранти е практически неизпълнима задача за слабата ни армия и държава. Колко е трудно и практически невъзможно депортирането на нелегални емигранти показва горчивият опит на Израел, който и досега се опитва да депортира около 60 000 нелегални емигранти обратно в африканските държави на произход. Трябва да се знае, че повечето от тях са проникнали през много добре оградената, за разлика от нашата, граница с Египет. Въпреки голямата икономическа помощ, която Израел предлага на държавите на произход в замяна на приемането обратно на гражданите им и мощната си армия, той и досега не може да се справи с тази задача.

3. Третата много голяма лъжа, е че навлезлите на наша територия емигранти, ще се придвижат към Западна Европа и България ще е само една временна спирка за тях. Всеки ден със самолети от Западна Европа връщат на българска територия много големи групи хора, на които България е дала бежански статут.

По никакъв начин не може да принудим Западна Европа да ги приеме за постоянно, понеже политиците ни без да питат народа са подписали идиотските или злонамерено, спрямо периферните Европейски държави, съчинени клаузи на регламет Дъблин 2. Съгласно този регламент още щом бъдат регистрирани в системата за биометрични данни Евродак и даже преди да са поличули какъвто и да е статут, неканените нелегални емигранти стават вечна отговорност на страната, в която е станала регистрацията. Ако получат и статут, те на практика стават нейни граждани. Никоя европейска държава не е длъжна да ги приеме като свои граждани и винаги може да ги връща обратно. Някои стани като Унгария например дори отказват на получилите бежански статут изобщо да стъпват на тяхна територия! Очаква ни голям бумеранг  от върнати от европейски държави десетки хиляди „бежанци”, получили в България статут.

4. Четвъртата лъжа е за това, че ще успеем да интегрираме хармонично в нашето общество огромните общности от нелегални емигранти. В момента българското общество изнемогва от усилията си да интегрира голямата циганска общност у нас. Финансовите разходи от над 4 милиарда лева на година и многобройните социални програми за интеграция не дават видими резултати.

Вместо интеграция се наблюдава процес на капсулация, и все по – големи части от циганската общност се поддават на влиянието на радикалния ислям. Интеграцията на почти изцяло ислямските общности от араби, африканци и азиатци обаче ще се окаже много по – непосилна задача за българското общество. Няма никаква логика бедна България да успее да осъществи тази задача, която ни се внушава от чуждестранни политически инженери и финансираните от тях неправителствени организации и медии у нас. Достатъчно е да видим как в много по-богатите и силни общества на Франция, Германия и Англия тези опити за интеграция търпят крах. Мюсюлманските емигрантски общности от Африка, Близкия изток и Азия почти изцяло са капсулирани в собствени квартали. В много от тези квартали полицията не смее да влиза. Правило, а не изключение, е там да се прилага мюсюлманското право на Шариата, а не цивилното гражданско право. Хората от коренното европейско население почти не стъпват в тези квартали. Според информационни източници в интернет 80 процента от мюсюлманите емигрирали и заселили се в Европа, живеят на социални помощи.

Страни като Швеция, Дания, Норвегия, в които допреди 2 десетилетия имаше нищожни нива на престъпността, бяха заляти от изнасилвания, грабежи и други престъпления, извършвани от приютени и настанени заселници от Третия свят, предимно араби, африканци и азиатци мюсюлмани. Сковани от скритата диктатура на политическата коректност, големите европейски и световни медии и полицейските служби крият данните за етническата и религиозна принадлежност на извършителите на криминалните престъпления по същия начин, по който крият и данните за етническата принадлежност на новородените. Няма никаква логика да се очаква положението в България по отношение на интеграцията да се развие по – успешно. В последното десетилетие в Европа не спират терористичните удари. Не всички емигранти мюсюлмани са терористи, но на практика всички терористи са емигранти мюсюлмани от Африка, Близкия изток и Средна азия, заселени в Европа. Съвсем скоро беше терористичният удар във Франция, предотвратеният в Белгия и сега – в Германия.

Най–показателен пример за краха на мултикултирния, мултирасов, мултиетнически и мултирелигиозен модел е провалът в най–богатата дъжава на света – САЩ. През последните години виждаме как африканската общност въпреки трилионите ( хиляди милиарди ) долари, инвестирани за интеграция, не само продължава да живее капсулирано в гета, а изблиците в Балтимор на практика доведоха града до военно положение.

Не трябва да забравяме и факта, че нахлувашите у нас не се военни бежанци, защото идват от територията на Турция, на която няма война, и техният живот не е застрашен, противно на лъжите на зависими от чужди фактори български политици, финансирани от чужбина неправителствени организации и медии с чужда собственост. Никога не трябва да се забравя, че САЩ, Канада, Австралия, Япония, Израел, Саудитска Арабия, Обединените Арабски емирства, Катар, Русия, Китай, Индонезия, Южна Корея, Аржентина, и ИЗОБЩО ВСИЧКИ РАЗВИТИ ИКОНОМИЧЕСКИ СТРАНИ В СВЕТА ВКЛЮЧИТЕЛНО МЮСЮЛМАНСКИ, не допускат нелегални мигранти от Африка, Близкия изток и Азия, на които да дават бежански статут, което да застраши демографската страуктура на населението им и да постави под заплаха стабилността на обществата. Почти всички държави имат посолства в Турция, НО НЕ ДАВАТ ВИЗИ ПО ХУМАНИТАРНИ СЪОБРАЖЕНИЯ НА ТЕЗИ ХОРА! Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун най – нагло призова Европа да осигури на мигрантите право на убежище,  но по никакъв начин не критикува Австралия, която прати военния флот да връща обратно всички плавателни съдове с кандидат бежанци и през последните 18 месеца спря всякакви кандидати за убежище. Циничната политика на двойни стандарти ясно си пролича и на ниво ООН – това, което за Австралия може, за Европа – не може.

Турция от своя страна допуска емигрантите на своя територия, защото активно подклажда войната в Сирия, иска да стане лидер на ислямския свят и има интерес да залива и заселва с емигранти мюсюлмани Европа като цяло и България в частност.

Сега българите, управлявани от зависими, корумпирани и глупави политици са призовани от недрожелюбни и лицемерни чуждестранни фактори да предоставят собствената си земя, за която дедите ни са давали живота си в многобройни войни, за свободно емигрантско нашествие и смяна на населението. Само два големи народа нямат собствена държава на света – циганите и кюрдите. Сега съществува огромен риск българите също да останат без собствена държава!

Последните български правителства на Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Бойко Борисов и Пламен Орешарски и парламентарните мнозинства извършиха и извършват национално предателство с атинационалната си политика по проблема. Тази вредна политика започва още с подготовката на влизането ни в ЕС, с подписването на Дъблинския регламент и приемането на застрашаващото българската държава европейско бежанско право. Българските политици трябваше да искат решителни промени на това право или да обяват, че България го отхвърля в името на националното си оцеляване. Особено голяма е отговорността на управляващите в периода от 2011 г. (когато започна подготовката за големи бежански лагери у нас) до момента.

Оградата по границата излежда се бави умишлено. Няма засилена охрана с армейски катери по морето, която да връща принудително трафикантски кораби и лодки. Продължава се пагубната практика да не се прилага обратно изтласкване на нелегалните емигранти по границата, заради наглата намеса на правозащитини организации, избирателно атакуващи само България по емигрантския въпрос , но не и други държави, много по-богати от нас (Австралия, Канада…). Тези организации са финансирани от чужбина и по всичко изглежда обслужват чужди геополитически интереси на сили, които използват емиграцията като геополитическо оръжие.

На граничарите е забранено да прилагат оръжие спрямо нарушителите при каквито и да е обстоятелства, което е абсурдно. Дава се незаслужен бежански статут на прииждащите от територия без война нарушители, което още повече разгаря желанията на прииждащите от Турция. За мерките по границата, за издръжката и всички разходи, свързани с нелегалните емигранти, получили или чакащи получаването на незаслужен бежански статут са изхарчени вече, според запознати, около 600 милиона лева, които почти изцяло са от българския национален бюджет. Още през 2013 година официално обявените разходи бяха 260 милиона лева.

След това държавата ги засекрети, за да не се разбунтуват бедните и мизерстващи българи срещу това как се харчат парите им за чуждестранното заселване у нас. Всичко това става на фона на категоричното нежелание на мнозинството българи, доказано със социологически изследвания, държавата ни да се заселва с така наречените бежанци.

Управляващите български политици няма да премат нито един „бежанец” в собствения си дом или семейсто, нито в избраните си квартали като Бояна, Драгалевци и Симеоново. Те няма да приемат децата на „бежанците” в избраните детски градини и училища за финансовия и политически елит, като например Италианския лицей в Горна Баня. Те ще се крият в своите лимузини, охранявани от Националната служба за охрана за сметка на издъхващия финансово български народ. Ще ходят нагло на балове в скъпи фракове, костюми и рокли за десетки хиляди. Щом обаче възникванат сериозни икономически, социални, политически, етнически и военни проблеми , те ще се изтеглят в далечни стабилни държави , където много от тях имат скрити големи суми пари, а някои дори вече са изпратили там собствените си деца и роднини.

За да оцелее българската държава, за пагубната политика по въпроса с нелегалната емиграция на българските политици скоро трябва да се търси морална и съдебна отговорност, която да достигне дори тези, които в бъдеще, ако се разгърне национална катастрофа, избягат в чужбина.

Възмутеният гражданин

Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!