Следвайте "Буднаера" в Телеграм

5 неща, които всички татковци на дъщери трябва да знаят

бащи и дъщери

Връзката между баща и дъщеря е нещо свещено. В живота на един мъж може да има много жени, но когато съдбата го дари с дъщеря, сърцето му започва да бие по различен начин. Малкото момиченце се превръща в център на вселената и жената на живота на всеки мъж, благословен да бъде баща на дъщеря. За да запазите вашите взаимоотношения през годините и да се превърнете в пример за детето си, трябва да знаете и да не забравяте някои основни неща:

1. Тя иска да бъде обичана. Никой друг на тази земята не може да поеме ролята ви на татко. Дъщеря ви ще ви разочарова, ще допуска огромни грешки, но никога не я оставяйте да се съмнява във вашата любов към нея.

2. Вие сте нейното вдъхновение, когато тя търси своя бъдещ партньор. Може малко да ви плаши, но това какъв човек сте, има пряко отражение върху избора й, когато един ден тя реши да се омъжва. Ако сте се справяли правилно, тя ще иска да се омъжи за някой като вас един ден.

3. Слушайте музиката й. Това създава връзка между вас и нейния свят. Колкото и да ви е трудно, понякога, да се наслаждавате на звуците, които тя предпочита, не пропускайте възможността да станете съпричастни на нейните емоции и вълнения, които безспорно се отразяват в избора й на музика.

4. Не се отдалечавайте от нея, когато порасне. Може вече да я вълнуват различни неща. Може игрите ви да са останали в миналото, близостта, която можете да й дадете винаги ще и липсва. Независимо дали го осъзнавате, или не, вие сте мъжът , който тя винаги ще обича най-много. 

5. Създавайте си спомени. Животът е това, което преживяваме, а не това, което притежаваме! Никога не забравяйте това и завинаги ще останете незабравими в сърцето на вашата любяща дъщеря. /lifebg.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!