Сензационно откритие: Разкриха кое лекува рака!

"Учените постоянно откриват какво лекува рака и постоянно изобретяват неща, които го причиняват"

Учените направиха сензационно откритие за борбата с най-коварната болест на света – рака!

Учените откриха природен продукт, който бори най-страшната болест на века – рака. Оказа се, че това е плода на малината.

Специалистите отдавна знаят за свойствата на този дъхав плод.

Те са разкрили, че малината съдържа антиоксиданти, но явно и друг компонент, който унищожава раковите клетки. Изследванията са на етап проби с животни.

При тях се е установило, че над деветдесет на сто от клетките на тумора са унищожени след приема на извлек от малина. Учените от университета в американския щат Каролина са сигурни, че в плода на малината има и друг компонент, който премахва раковите клетки. Освен това ракът вероятно е излекуван при определено съчетание на веществата, които се съдържат в плода на малината.

Преди се смяташе, че тези свойства притежава само черната малина. А сега вече е установено със сигурност, че това качество има и всеки един сорт малини. Малината е уникална, защото има и още свойства, които касаят човешкото здраве.

Плодът й съдържа витамин С. Този елемент е важен за плодовитостта на мъжете. Освен това малината притежава и микроелемента магнезий. Той пък взима активно участие в производството на тестостерон при мъжете.

Сокът от малини съдържа вещества, които съсирват кръвта и укрепват кръвоносните съдове. Малиновият сок се използва като идеално средство против настинки, той чисти и стомаха от вредни вещества.

Малината е незаменима и като профилактично средство против атеросклерозата. Червените плодове спомагат за прочистването на организма от тежки вещества, както и от вредния холестерол. /razkritia.com/

"Учените постоянно откриват какво лекува рака и постоянно изобретяват неща, които го причиняват"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!