Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пригответе си тази смес, ако искате да отслабнете наистина забележимо!

мед и канела

Тази домашна смес, която може да приготвяте лесно и бързо вкъщи, ще ви раздели с наднорменото тегло завинаги! Ефектът е невероятен!

Вероятно много хора мечтаят завинаги да се простят с наднорменото си тегло.

В повечето случаи тези хора нямат достатъчно мотивация, за да стигнат до заветния край или просто нещата по една или друга причина не им се получават.

Чудодейна напитка топи мазнини, докато почивате или спите. Еликсирът се приготвя в домашни условия без никакво усилие.

Той не струва и скъпо в сравнение с хапчетата, които се предлагат за отслабване.

Просто трябва да си набавите двата продукта. Това са мед и канела. Пропорцията е следната: две супени лъжици мед и една супена лъжица канела.

Внимание: Коя канела е истинска и колко вредна/полезна е тя?

Сместта се приготвя като върху лъжицата канела се изсипе топла вода и добре се разбърка. Количеството вода се определя индивидуално, по принцип то е двеста и петдесет милилитра, но може и да варира. След като така получената смес изстине, се прибавят двете лъжици мед. Трябва да се знае, че меда винаги се прибавя в почти студени течности, а не в топли, защото така се губят неговите лечебни свойства и полезни качества.

Така приготвената домашна напитка се разделя на два приема. Половината от течността се приема сутрин, другата част се оставя за вечер, преди спане. Задължителното условие обаче е тя да се пие на празен стомах. Тогава ефектът е поразителен. Според специалистите тази течност не само топи излишните килограми, но и ускорява метаболизма.

Действието на този феноменален тандем се обяснява и с това, че има противопаразитни свойства, а след освобождаването на токсините организма започва да търси идеалното си за него тегло. Тези, които са го пробвали съветват да не се отказвате бързо. След като се избави от излишните вредни вещества, започва истинското отслабване. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!