Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал в Бъкингам – Уилям не е престолонаследникът?

Скандал тресе Бъкингам, принц Уилям не е първороден син на Чарлз и Даяна

Уилям и Хари имат по-голяма сестра

Жесток скандал тресе Бъкингам от няколко месеца. Оказа се, че има вероятност принц Уилям да не е първият престолонаследник след баща си Чарлз. Като причина за това е биологична дъщеря на Уелския принц и принцеса Даяна, която е по-голяма от него.

Появиха се слухове, че Чарлз и покойната Даяна имат и трето дете – дъщеря, за което дори и те не са подозирали. Оказва се, че преди сватбата им, двамата са били принудени от кралица Елизабет да се подложат на тестове, за да се установи дали са съвместими и могат да имат общи деца.

Заради което са направени тестове с яйцеклетки на Лейди Ди и семенна течност на Чарлз.

Един от докторите, участвали в анализите обаче на своя глава запазил оплодена яйцеклетка от кралската двойка, която имплантирал в съпругата си, която родила дъщеричката им Сара. Това се случило 10 седмици след сватбата на Чарлз и Даяна (октомври 1981 година). Т.е. осем месеца преди раждането на престолонаследника принц Уилям през юни 1982 година. Или 11 месеца след сватбата на кралската двойка.

Семейството на лекаря така и не разкрило на Сара, че не е тяхна биологична дъщеря. След смъртта им в катастрофа младата жена намерила дневника на татко си, от който разбрала само, че е зачената ин витро и родителите й са други, без да се споменават имената им. Сара опитала да ги открие, но започнала да получава заплахи за живота си и от страх емигрирала в Америка.

От Бъкингам до момента отказват да коментират тези слухове. Любопитното е обаче, самият принц Уилям и съпругата му Кейт посетиха Ню Йорк преди 4 месеца именно заради желанието на принца да разбере дали Сара наистина е негова сестра.

Тъй като не сметнал за подходящо да отиде на срещата лично той, изпратил половинката си Кейт. Която заявила, че въпросната е жена е пълно копие на принцеса Даяна, научиха от bgreality.bg. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!