Следвайте "Буднаера" в Телеграм

74 учени от НАСА са убити за две години. Какво се случва? (видео)

Защо има толкова необичайно голям брой смъртни случаи на учени през последните години, пита neonnettle.com

Aлберто Бехар помага да се докаже, че някога на Марс е имало вода, като работи в две мисии до Червената планета. Той е и експерт в областта на роботиката.

Aлберто изследва как роботите работят в агресивна среда (например, под вода или вулкани).

Бехар е бил опитен пилот; той е бил инструктор и за самолети и за хеликоптери. Времето е хубаво, но по някаква причина самолетът му започва да губи височина.

Пилотът Кашиф Хуршид каза: „Аз не разбирам какво би могло да бъде причина за подобно нещо. Той е много опитен, компетентен и старателен.“

Но необичайно високия брой на смъртните случаи с учени за последните години кара хората да се чудят дали няма нещо подозрително в тази поредица.

Но случаят с Бехар е само един от последните в списъка с подозрителни смъртни случаи на известни учени в последните две години. 74 водещи лекари и учени от NASA са загинали. Почти всички тези смъртни случаи официално са признати за самоубийство или нещастно стечение на обстоятелствата.

Глен Томас е представител на Световната здравна организация; той, както се съобщава, е експерт по Ебола и СПИН, и е бил на борда на полет MH17, когато самолетът е свален с около сто други изследователи.

Dzhoip Lange, водещ изследовател по СПИН и бивш президент на Международнто общество по спин (IAS) също е на борда на MH17. Те всички пътуват на международна конференция по проблемите на СПИН. Но с един замах повечето от водещите експерти по СПИН са убити, и така не стигат на международна конференция.

Melissa Ketunuti, на 35 години, е педиатър, която се специализира в онкологията; тя също така е работила в общността за борба със СПИН в Ботсвана. Тя е обесена и изгорена в мазето на дома си във Филаделфия.

Д-р Анна Жаревски, на 53 години, е експерт по женски болести; тя също така е пионер в създаването на ваксина срещу рак на маточната шийка.

Открита е мъртва в дома си в Лондон през декември 2013 г. – съпругът и дълго време чука на вратата, която е заключена отвътре. Когато той намира Анна тя вече била мъртва. До ден днешен никой не знае какво е причинило смъртта й. Разследването на смъртта й е започнато, но нищо убедително е намерено.

Може би смъртта на Шейн Труман Тод, 31, се превърна в един от най-загадъчните случаи в серията от смъртни случаи на учените в последните няколко години. През юни 2012 г. той е намерен мъртъв, а тялото му се оказва в моргата в Сингапур. Тод е електроинженер.

Работи по свръхсекретна и „единствена по рода си“ машина за китайците. Счита се, че това е било оръжие за самоотбрана. Шейн е казал на семейството си, че не е доволен от това, което прави, и се страхува за живота си. Говори се , че е бил помолен да направи компромис с една от службите за сигурност на САЩ.

Той напуска работата си и е трябвало да напусне Китай, готвел се да лети за дома си. Но умира седмица преди полета в края на последния си работен ден. Предполага се, че става дума за „мръсна игра“ и семейството му започва кампания за да открие истината. Китайски чиновник обяснил, че те ще се заемат с този въпрос и ще се опитат да разберат дали е убийство или самоубийство. Но отговор все още няма.

Това са само малка част от учените, които загиват при съмнителни обстоятелства, можете да научите повече за мистериозните смъртни случаи с учени, като кликнете ТУК.

Всички тези хора са били или водещи медицински експерти, или водещи инженери в своята област. И може да се запитате какво е това нещо, което биха могли да знаят, което да предизвика тяхната внезапна смърт? Или може би всичко, което се е случило е просто съвпадение?

В момент, когато конспирацията е често срещано явление, става все по-трудно да се различи какво е заговор, и какво е просто инцидент. Много е подозрително защо много от тези смъртни случаи са толкова странни. Хората, които са били убити, биха могли да имат достъп до поверителна информация, която държавните чиновници не искат да разкрият. /nepoznato.energetika-bg.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!