Истината за приемането на България в Европейския Съюз

Какво направи България, за да бъдат започнати преговори за присъединяването ни към ЕС?

ЕС в България

Шест години изминаха от приемането ни в Европейския Съюз. Резултатите надминаха прогнозите и на най-големите песимисти, а оптимистите бяха ударени от челния влак на реалността. Какво обаче направи България, за да бъдат започнати преговори за присъединяването ни, което стана факт през 2007г.

След срещата си с тъй наречения „Командир" - Иван Костов през 1999г. Бил Клинтън прави кратко изявление, което ясно обрисува какво точно България е сторила, за да бъдат започнати преговорите по присъединяването ни в Евро-съюза:

„Съединените щати и Европа са благодарни за подкрепата на България по време на трудностите с кризата в Косово, подчерта американският президент. Смятам, че подкрепата на САЩ за желанието на България за политическа, икономическа и военна интеграция към Запада също е важна". Бил Клинтън, 1999г.

България даде въздушен коридор на НАТО-вските агресори, позволи над Сърбия да бъдат извършени зверски бомбардировки, траещи 80 дни. В тези бомбардировки американците тестват новите си бомби, пускат уранови бомби и осакатяват, тровят и убиват хиляди сърби. И тъй като някои хора омаловажават случилото се тогава и съучастничеството на България в това престъпление вижте резултата, ето ги „трайно-демократизираните" човешки същества, които бяха „наказани" от САЩ и НАТО заради това, че не са като нас - дупедавци:

На първата среща с Клинтън Костов, Михайлова и Агов от името на целия български народ правят „пазарлъци", както самия Агов нарича преговорите с американците и Европа. Срещу въздушния коридор и превръщането на България в марионетка на Запада и острия завой и преориентиране на външната политика България получава право да избере измежду две награди:

Отпадане на визите за САЩ или преговори за присъединяването ни в Европейския Съюз. Костов, считащ се за голям дипломат си прави илюзии, че ще може да договори и двете. Разбира се, „щедростта" на Запада към България идва само в моменти, когато от държавата ни зависи нещо подобно. Тук отварям една скоба - през 2011-2012г. правителството на ГЕРБ усилено се стараеше да се хареса на американците, както и посолството на САЩ с насмешка коментира в докладите си подмазвачеството на Борисов и изгодата им от него. Така България направи своето „обосновано предположение", че Хизбула носи отговорност за атентата на летището в Бургас. Идеята е, че САЩ и Израел искат да принудят Европа да признае Хизбула за терористична организация.

Та, Костов се опитва да спечели и визите и преговорите за Евросъюза, но е принуден да избере само едното. Така България започва преговорите за присъединяване към Европейския Съюз. И следващите правителства старателно следваха анти-националния курс на политика, само и само, за да бъдем приети. Лишихме се от много индустриални и производствени възможности, които имахме, лишихме се от атомна енергетика и много, много др. „компромиси" за сметка на целия български народ... /vestnikzora.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!