Мистерия: Военни транспортират НЛО до свръхсекретна база в САЩ (ВИДЕО)

Очевидци заснели товара, приличащ на летяща чиния, ескортиран от полицейски автомобили

Двама втрещени очевидци са заснели на видео как мистериозно НЛО се транспортира по шосе близо до свръхтайна американска база, известна като Зона 51, пише"Дейли мирър".Клипът е бил гледан над 229 000 пъти.

На него се вижда как камион с ремарке, превозващ нещо като летяща чиния, минава нощем покрай бензиностанция в щата Невада, ескортиран от полицейски автомобили. Според оператора видеото е било заснето през 2013 г. близо до Зона 51.

Това е свръхсекретен военен полигон на около 90 мили от Лас Вегас.

Основните дейности в базата са проектиране и разработване на нови летателни апарати, пробни полети с тях, както и проучване на чужди самолети, хеликоптери и оръжия. Поради това се смята, че там се изследват и намерените на територията на САЩ неидентифицирани летящи обекти, както и останките от техните екипажи.

Клипът вече привлече много коментари, като зрителите дават своите мнения относно характера на странната структура. Според някои това би трябвало да бъде чуждоземен космически кораб.

Един от коментаторите изтъква, че операцията е много подозрителна, тъй като според американските закони свръхгабаритните товари трябва да се превозват само денем. Други обаче отхвърлят версията за извънземен произход на каргото. Според тях това не е НЛО, а невидим за радарите безпилотен самолет Б-2. /БЛИЦ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!