Телепортацията – възможна! Из секретни US доклади

Удивителни експерименти по телекинеза са представени в доклад на Военновъздушните сили на САЩ.

В доклад на астрофизика Ерик В. Дейвис са обобщени някои експерименти, в хода на които са изучавани явлението телепортация и други телекинетични способности, пише EpochTimes.

В хода на опитите станало ясно, че хората могат с помощта на съзнанието (или по друг необясним начин) да огъват метал, да вадят предмети от затворени контейнери и да правят удивителни неща.Този доклад, озаглавен „Изследване на физиката на телепортацията“ бил подготвен с подкрепата на ВВС на САЩ.

Телекинезата е способност да се въздейства на физически обекти с помощта на съзнанието. Телепортацията пък е форма на телекинеза, когато обектите се придвижват на разстояние мигновено.

Ето някои от описаните в доклада експерименти.

Огъване на лъжици като в „Матрицата“

Полковникът в оставка Дж. Б. Александър се изказвал ласкаво за аерокосмическия инженер Джак Хук за „овладените от него способности към психокинеза“, пише д-р Дейвис.
Хук учил хората как да огъват лъжици или вилици с помощта на съзнанието си. Демонстрацията се провеждала под наблюдението на правителствени научни съветници и високопоставени военни. Те се провеждали в Пентагона, като металните предмети се огъвали без използването на видима физическа сила, обяснява Дейвис.

Китайски деца със способности за телепортация?

През 80-те години в Китай се появили много деца с необикновени способности. Някои от тях участвали в опити, ръководени от научната комисия към отбранителното министерство на страната. Според научните списания от това време децата успешно премествали неголеми предмети през физически бариери, без дори да се докосват до тях.

Първите опити от подобен род били публикувани в сп. „Ziran Zazhi“ през 1981 г. в статия, озаглавена „Някои експерименти по преместване на обекти с помощта на необичайните способности на човешкото тяло“.

По време на опитите децата премествали малки предмети, например часовници, на разстояние няколко метра, без да ги докосват. Сред телепортираните предмети имало мини радиопредавател. Той предавал радиосигнал, за да могат ръководителите на опита да проследят какво се случва с него по време на телепортацията. Когато тя протичала, сигналът бил много слаб, което свидетелствало, че той се намирал в изменено състояние.

Резултатите от втората серия експерименти били публикувани в китайското списание „Somatic Science“ през 1990 г. То се издавало от Института по аерокосмическа медицина в Пекин. За контрол над движението на обектите било използвано високоскоростно фото- и видеозаснемане.

Китайските изследователи съобщили, че в хода на различни опити предмети просто изчезвали от запечатаните контейнери и се появявали на друго място. Дейвис описва експериментите като успешни и проведени под стриктния контрол (с използването на сляп метод и двоен сляп метод).

Защо ВВС се интересуват от психокинезата?

Способността да се контролира материята с помощта на съзнанието може да стане мощно оръжие по време на война. Д-р Робърт Ян, декан от инженерната школа на Принстънския университет, е провел много експерименти, демонстриращи, че материята може да се контролира с помощта на разума.

Той посещавал събрания, посветени на психокинеза, във военноморска изследователска лаборатория през 80-те години и „предупреждавал, че военните противници може да приложат психокинеза, за да накарат американските пилоти на изтребители да загубят контрол над самолетите и да предизвикат катастрофа“.

Американското правителство в продължение на десетилетия осъществявало програма по използване на дистанционно наблюдение, която била прекратена от президента Бил Клинтън през 1994 г. и разсекретена през 1995 г.

Майор Ед Дам участвал в тази програма и днес организира курсове, където обучава желаещите да придобият способности за ясновидство. На сайта му е описана ефективността от тези способности. /infosi.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!