Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Удивителни експерименти по телекинеза

В доклада на астрофизика Ерик В. Дейвис от 2003 г. са обобщени някои експерименти, по време на които се изучават явлението телепортация и други телекинетични способности.

При опитите става ясно, че с помощта на съзнанието (или на друг необясним метод) хората могат да одъват метал, да изваждат предмети от запечатани контейнери и да правят други удивителни неща.

Докладът е наречен „Изследване на физиката на телепортацията“ и е подготвен с подкрепата на ВВС на САЩ.

Телекинеза е способността за въздействие върху физическите обекти с помощта на съзнанието. Телепортацията е форма на телекинеза, когато обектите мигновено се преместват.

Ето някои описани в доклада експерименти.

Огъване на лъжици като в „Матрицата“

„Полковникът в оставка Дж. Б. Александър дава добри отзиви за авиокосмическия инженер Джек Хук, за неговите способности за психокинеза – пише д-р Дейвис. Хук учи хората как да огъват лъжици и вилици с помощта на съзнанието. Демонстрациите се провеждат под наблюдението на много правителствени научни съветници и високопоставени военни. Извършват се в Пентагона, а металните предмети се огъват без използването на видима физическа сила“, добавя Дейвис.

Китайски деца със способности към телепортация

През 80-те години в Китай се появяват много деца, притежаващи изумителни способности. Някои от тях участват в опитите, ръководени от научна комисия към министерството на отбраната на Китай. Според докладите от онова време тези деца преместват малки физически предмети през физически бариери, без при това да ги докосват.

Първите подобни опити са публикувани в списание Ziran Zazhi в 1981 г. в статия, озаглавена „Някои експерименти по преместване на обекти с помощта на необичайните способности на човешкото тяло“. По време на опитите децата преместват малки предмети – например часовник, на разстояние няколко метра, без да го докосват.

Сред телепортираните предмети е минипредавател. Той излъчва радиосигнали, за да може ръководителите на опита да проследят какво ще се случи с него по време на телепортацията. При телепортация сигналът е много слаб, което свидетелства, че предметът се намира в изменено състояние. Резултатите от втория кръг експерименти са публикувани в китайското списание Somatic science през 1990 г., което се издава от института по аерокосмическа медицина в Пекин. За контрол на движението на обектите се използва високоскоростно фото- и видеозаснемане.

Китайските изследователи съобщават, че при различните опити предметите просто изчезват от запечатаните контейнери и се появяват на друго място, пише Дейвис. Той описва тези експерименти като успешни и проведени под строг контрол (с използването на слепия метод и на двойно слепия метод).

Защо ВВС се интересуват от психокинеза?

Способността да се контролира материята с помощта на съзнанието може да се превърне в мощно оръжие по време на война.

Д-р Робърт Ян – декан в инженерното училище към Принстънския университет, провежда много експерименти, демонстриращи, че материята може да се контролира с помощта на разума. Той посещава събрания, посветени на психокинезата, във военноморска изследователска лаборатория през 80-те години и „предупреждава, че военните противници могат да приложат психокинеза, за да накарат американските летци-изтребители да изгубят контрол над самолета и да предизвикат авария“. В течение на десетилетия американското правителство осъществява програма по използване на дистанционно наблюдение, която е прекратена от президента Бил Клинтън през 1994 г. и разсекретена през 1995 г.

Майор Ед Деймс участва в тази програма и в момента води курсове, където обучава желаещите. На сайта му е описана ефективността на тези способности : „Деймс установява и потвърждава съществуването на нов вид съветско настъпателно оръжие и лично уведомява старшите офицери от националното разузнавателно управление за наличието на ново въоръжение“. /savremennik.blog.bg/svetovnizagadki.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!