Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кметски килим ръси пачки с банкноти по 500 евро

Съпругата на управника го занесла за пране в автомивка, там останали като гръмнати

Забравени пачки с евро станаха хит в южно градче на Хасковска област, съобщава "Хасковска Марица". Парите изпадали от даден за пране в автомивка килим. Любопитното в историята е, че килимът бил занесен от съпругата на местния управник №1. Изданието не уточнява нито града, нито името на кмета.

Случката се разиграла посред бял ден и вече 10-ина дни не излиза от устите на жителите на града. Нежната половинка на управника оставила за пране навит на руло килим в близка до дома си автомивка, разказаха запознати. Когато служителят развил постелката, останал като гръмнат. От нея изпаднали три пачки, всяка с банкноти от по 500 евро. След първоначалния шок момчето се окопитило и звъннало на оставения за връзка телефон.

Кметът тутакси отърчал, за да си прибере пачките, гласи градската мълва. За благодарност управникът броил 10 лева на служителя на автомивката, за да се почерпи, шушукат с ирония по местните кафенета. И добавят още по-иронично – колко ли пачки още има първенецът, след като очевидно е скрил и от себе си тези, които изпаднали от килима. /БЛИЦ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!