Людмила Путина: Владимир Путин е мъртъв

Людмила Путина взриви света с това разкритие

Екссъпругата на руския президент Владимир Путин – Людмила Путина направи разкритие, с което взриви света.

Руският сайт pilar-lar-lar.livejournal.com публикува сензационно интервю с Людмила Путина, за което се твърди, че е дадено за немското издание „Die Welt”.

Ако може да се вярва на думите, които се преписват на екссъпругата на Владимир Путин, то той отдавна не е измежду живите.

Людмила Путина посочва, че е била принудена да направи това сензационно признание, тъй като не може да гледа безучастно какво се върши от негово име и то от страшни хора, които не биха се спрели пред нищо.

След това разкритие Людмила Путина посочва, че изпитва сериозни притеснения, че тя и дъщеря й ще бъдат убити така, както е бил убит Владимир Путин.

Тя подчертава, че семейството им в никакъв случай не бива да се сочи като пример за идеално.

Людмила Путина продължава със сензационните разкрития, посочвайки, че когато се омъжила била влюбена в офицер-разузнавач. Реалността обаче се оказала различна, тъй като Владимир Путин излязъл изключително жесток тиранин, който никога не се съобразявал с нея и дори не забелязвал, че съществува.

Тя му била необходима само като справка за семейното му състояние и като майка на детето му.

Екссъпругата на руския държавен глава се жалва, че непрекъснато е била подлагана на побоища и унижение, а животът с него бил истинско изтезание.

Неколкократно Людмила Путина правила опити да подаде молба за развод, но за да бъде заставена да мълчи, била изпращана в психиатрична клиника.

Бившата първа дама споделя, че е преминала през всички кръгове на ада – психотропни вещества, издевателства, била заключвана дълго време в изолатор.

Месец преди смъртта си Владимир Путин извел дъщеря си навън посред нощ, без да предупреди. Людмила Путина твърди, че дори не знаела къде е, а след това пропаднал някъде.

Малко след това една нощ в дома им дошли хора, част от които познавала и обърнали дома им с краката нагоре в търсене на нещо специално.

Тя била предупредена, че ако иска да живее, ще трябва да мълчи.
Няколко дни след това се появил и първият дубльор на Владимир Путин, а тя била принудена да играе ролята на негова съпруга. Бившата първа дама посочва, че ако били докарали и нейната двойница до по-голяма прилика с нея и тя вече нямаше да е измежду живите.

Двете с дъщеря й успели да се спасят по чудо и да избягат в чужбина след развода й, който се оказал нейното избавление, пише frognews.bg. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!