Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Wang Hua

От петзвездното червено знаме стърчат смъртоносни нокти

Не са много хората днес, които знаят, че най-големият клон на традиционния Сатанизъм е основал марксиския комунизъм...

Сатаната, изобразен на петзвездните комунистически флагове
Сатаната, изобразен на петзвездните комунистически флагове
Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите - Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Според проучване, символът на пентаграмата има дълга история, тя символизира злото във Вселената и е отрицателен символ на боговете. Сатанинската религия е публично регистрирана в Съединените щати през 1966 г.. Тяхната Библия има на корицата си обърната пентаграма, която е тяхното лого. Журналист говори за това на базата на древен таен трактат със заглавие, "Пет-звездното червено знаме", който е шокиращ.

Хората от континентален Китай си спомнят от началните училища, че първият урок в първи клас е "Обичам площад Тянанмън в Пекин, обичам петзвездното червено знамег".

Петзвездното червено знаме е свещено в очите на китайците, защото символизира кръвта на революционните мъченици. Петте звезди на китайското червено знаме са комунистически символи - най-голямата звезда символизира Китайската комунистическа партия, а четирите малки представляват народните маси. Но това е само официалното тълкуване. Истинското значение на звездите е много езотерично.

Журналист на Dа Ji Yuan (Epoch Times) направи проучване по въпроса от източници, които са от друга епоха и място, съгласно обширен и шокиращ трактат със заглавие, "Пет-звездното червено знаме".

В древен Китай хората са вярвали, че освен земната обител, в тази вселена има подземен свят, рай и ад. Съществуват различни форми на живот, като извънземни, божества, магьосници, призраци, и т.н.. Но хората не вярват в тях, тъй като са атеистично индоктринирани, макар да не могат да предложат доказателства за обратното.

Например, за някои хора на този свят може би не съществува да речем черен лебед, защото не са много тези, които са видели такава птица. Но ако дори един човек види черен лебед, тогава ще се приеме, че на този свят има черен лебед. Физиката ни учи, че около нас има не само въздух, но и много други неща, които не можем да видим, като електромагнитни вълни, честотни вълни, телефонни сигнали и др..

Твърди се, че за да се усетят те е необходим някакъв необикновен талант, който все още не сме получили. По същия начин е необходима специфична способност за друго място, за комуникация в друго пространство, за което трябва да отговаряме на изискванията на това специфично място.

Така, че ние сме тук, за да се размислим за света на Буда и магията, за грижата на Бог за опазване на човешкото, и за да видим унищожаването на магията, насочена срещу човечеството.

Петолъчната звезда е символ на злото

Петолъчната звезда има дълга история. Тя символизира злото във Вселена и е отрицателен символ на боговете. Злото е съществувало винаги, в продължение на хилядолетия, което съвремието постепенно открива. Сатанизмът е регистриран в САЩ през 1966 г., като петолъчната звезда е в неговата свещена книга, на чиято корица е изобразено също логото на обърнатата пентаграма. Но известният днес сатанизъм и разпространяващият се през хилядолетията традиционен сатанизъм са различни, като днешният е само клон на традиционния.

Традиционно сатанизмът се разпространява в Европа и Съединените щати в продължение на векове, като днешните европейски сатанисти са последователи на Маркс. Традиционният сатанизъм, с помощта на различни ритуали в служба на Сатаната, се прекланя пред злата енергия и магьосничеството, като по този начин неговите последователи са наставлявани от Сатаната и от зли духове, че тяхната задача е да се противопоставят на Вселенския Бог. По време на поклонения сатанистите издигат логото с обърнатата пентаграма, палят черни свещи и взимат нафор, направен от мърша, човешки екскременти и човешка менструална кръв, след което четат молитвата си на латински отзад напред.

Сатаниската църква е разделена на американски и британски клон. Американският клон поставя ударение на прекарване на "луда седмица" в групов секс и употребата на наркотици; британският клон набляга на извикването на зли духове, за придобиване на магьоснически способности. Сатанизмът е по-популярен във висшето общество и е по-слабо разпространен в ниските класи. Британските вестници често съобщават за сатанински ритуали, като например, еди-къде си е бил разкопан гроб; стени са били изпръскани със знаци и лозунги на Сатаната; в изоставена църква е било направено одиране на жива котка.

Но не са много хората днес, които знаят, че най-големият клон на традиционния Сатанизъм е основал марксисткия комунизъм.

Затова Сатаната възлага на приелия човешки образ негов пратеник Маркс да създаде комунизма, с единствената цел да осъществи сатанинската "мисия да унищожи човечеството"...

Сред древните западни народи е била много силна вярата в Бога, като почитането на обратното - терора и насилието, не е било популярно. С течение на времето човечеството започва да вярва все по-малко в Бог и все повече в съвременната наука. Затова Сатанизмът започва да процъфтява и така през 1776 г. Адам Вайсхаупт основава тайната организация, "Орден на баварските илюминати", чието лого е вълк в овча кожа. Така под прикпитие се използват различни измамни начини, за да се отдалечават хората от Бога.

Вярващите в Сатаната разбират, че отричането на православната цивилизация и човечеството в продължение на хиляди години не е успяло да промени нещата и че така Сатаната няма да може никога да спечели тази битка, затова решават да използват лъжата и насилието, за да "разединят стария свят". Така Сатаната възлага на приелия човешки образ негов пратеник Маркс да създаде комунизма, с единствената цел да осъществи сатанинската "мисия да унищожи човечеството".

Според западната легенда Сатаната е бил първоначално на Небето и се е наричал Архангел Луцифер. Но той станал егоистичен, похотлив и завислив, с което според една трета от боговете Луцифер е предал Бога и те убеждават Всевишния да го изхвърли от Рая. Като отмъщение, Сатаната решава да унищожи създадените от Бог човешки същества и започва да поставя сред хората свои посланици и говорители.

В Библията  се споменава неколкократно за Злия червен дракон, според което големият дракон, "тази стара змия, образ на Дявола и Сатаната, е бил изхвърлен заедно с неговите ангели, за да мами човешкия свят и да го унищожи". При падането си драконът е "уловил" с опашката си една трета от звездите на Небето и е паднал на Земята. Земното проявление на Злия червен дракон е червената комунистическа партия.

Затова първата и основна цел на комунистическата партия е да накара хората да не вярват в Бог, да не вярват в традиционната култура и в последните мигове на човечеството да преследват и потискат пратеника на Бога.


Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!