Неразкрити тайни на Никола Тесла излязоха наяве

Неизвестни тайни за Никола Тесла излязоха на бял свят

Неизвестни тайни на Никола Тесла излязоха наяве. Вече 13 години изследователите на Тесла в Америка и особено, на работата му в лабораторията в Ню Йорк, се опитват да разгадаят някои негови изследвания. Сред тях е и американският режисьор Джоузеф Сикорски. Който в хода на работата си по филма за живота на Никола Тесла, разкрива невероятни тайни.

„Работя по два проекта, един игрален филм „Частици от Олимп – визията на Тесла“, и документален – за това как ФБР са шпионирали Тесла, за кулата му в Ню Йорк и за неговите изследвания. Тя е била разрушена, тъй като се смятало, че е опасно за сигурността на САЩ. Време е да се разкрие истината за този учен“, казва режисьорът.

Той повдига завесата около собствените си проучвания и прави впечатляващи признания. Веднага след като научили за смъртта на Тесла, агентите от ФБР са имали само една цел – да завземат цялото му имущество. Куфари, пълни с проекти поемат в неизвестна посока и до ден-днешен, все още не се знае какво е пишело в тях. Лабораторията му е била запечатана.

Заповедта е дадена пряко от директора на Федералното бюро, Джон Едгар Хувър. Лабораторията му е запечатан, а личния му кабинет е заключен и забранен за достъп.

Редица открития в областта на електроенергията са направени от Никола Тесла, а според някои негови последователи, много от тях са му били откраднати. Една година преди Рьонтген да открие Х-лъчите и тяхното приложение в медицината, и 30 години преди останалите физици, Тесла направил ускорител на частици, които се използват в експериментите му.

Сред документите на Тесла са открити и подробни планове и чертежи за изграждане на НЛО. Част от информацията е кодирана, но друга е била разчетена от криптолозите на ФБР.

Никола Тесла е писал за извънземните на санскритски език. Той твърдял, че две извънземни раси са във война от загриженост за човечеството. По същото време, когато прави тези свои бележки, ученият създава и устройство наречено „Лъчът на смъртта“, който според него може да унищожи всеки извънземен кораб.

Сред изчезналите му открития, е едно, което е можело да промени хода на историята, но мистериозно е било скрито.

„Открих начин, чрез който хората могат да прехвърлят много енергия от една планета до друга, независимо от разстоянието“, заявил Тесла за известно списание през 1931 година.

Освен, че е разследван от ФБР, геният се ползва с протекциите на президентите на САЩ и дори след смъртта си, продължавал да привлича вниманието им.

Така например, американският президент Айзенхауер, без знанието на Конгреса, одобрил отпускането на огромни средства през 1958 г., за да се изгради база и да се започне с проучване на документите на Никола Тесла.

И реализиране на тайните му изобретения. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!