Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Правителството в Киев е използвало ядрени ракети срещу Донецк

Този видео анализ очертава ракетна атака с ядрена бойна глава

Автор: Гордон Даф (Ветеран останал с увреждания от войната във Виетнам. Работил е десетилетия по въпросите с безследно изчезнали войници.)

Клипът е предоставен на „Veterans Today“ от Глен Канейди. Анализът е направен от Джеф Смит, ядрен физик и експерт по ядрени оръжия, бивш следовател на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ).

Датата е Август 2014 г, местоположението Донецк. Доказателствата показват, че е извършена атака с ядрена ракета, лансирана от правителството в Киев. Този взрив може да бъде или създаден от не-конвенционално, или от термобарично оръжие. Казано по друг начин – такова оръжие би могло да направи такъв взрив.

Това са ясни доказателства, че в Украйна се води ядрена война.

От 35 до 40 секунда в дясната страна на видеото се вижда ракетата да лети към земята. Жълто-оранжевите светлини са от алфа и бета радиацията, която е генерирана в атмосферата от детонацията на ядрената глава. Детонатора за близост е активиран между 300 и 914 метра надморска височина.

На бомбата и отнема някъде около 3 секунди за да се свие напълно (имплозия). Вероятно е било предназначено да се взриви на много по-голяма височина. Въз основа на размера на взрива, той е някъде от около 5000 метра, или по-малко. Забавянето по време на скоростта на ударната вълна може да определи размера на взрива.

Има две детонации, първата произведе звуците на конвенционален взрив на амуниции, а втората е земно детонирана мини атомна бомба, която е най-вероятно ракета „Ланс“, MGM-52 (на снимката долу) или някаква от подобен тип, това е начина, по който са проектирани да работят).

6953

Ъгълът на жълтата лента показва посоката на изстрела. В Украйна няма такива оръжия, така че някой друг го е предоставил или продал на властите в Киев. Тези неща не са евтини, така че какви ли са истинските цели да се ползва подобно оръжие, и за кого? Ясно е, че някой е платил няколко милиона долара за да използва това оръжие. Какво, или кой е бил предназначен за подобна висша цел?

Употребата на гайгерови броячи на мястото и химическо изследване на почвата са единствения начин да се докаже. Тук е трябвало да се намесят МААЕ, но защо не са го направили досега? Вече сме в края на февруари 2015 г.

Ако кратера е по-голям от 1,5 метра дълбочина, тогава ракетата е била над 900 кг по размер, което означава, че не е било употребено конвенционално оръжие. /anonybulgaria.wordpress.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!