Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Съветникът на Обама Джон Подеста: Държим Америка в неведение за НЛО (видео)

Джон Подеста

Висш чиновник, близък до президента на САЩ, заяви, че истината за НЛО трябва да бъде разкрита на американския народ, пише YAHOO NEWS.

Напускащият старши съветник на Обама – Джон Подеста – по време на последната си визита в Белия дом в петък, изброи най-успешните си мигове и най-големите си съжаления за последната година. Най-важното от тях е : Лишаването на американския народ от истината за НЛО.

Отдавнашното хоби на Подеста – НЛО- е добре документирано, и само за кратката политическа пауза, го оставя в продължение на четири години, когато той е ръководител на персонала на администрацията на президента Бил Клинтън, за да продължи с извънземните си страсти.

През 2002 г., по време на пресконференция, организирана от Коалицията за свобода на информацията, Подеста говори за важността на публичното оповестяване на разкритията за НЛО.

„Дойде време да се разбере, че истината е някъде там,“ – казва той. „Ние трябва да направим това, наистина, защото е вярно. Ние трябва да го направим, честно казано, защото американците могат да се справят с истината. И ние трябва да го направим, защото е такъв законът.“

След съобщението на Подеста в Twitter в петък, Washington Post припомни за обмена на реплики на един от репортерите на вестника с Подеста през 2007 г.

K. Тумулти помолил Подеста да отговори по повод на това, че библиотеката на Клинтън в Литъл Рок, Арканзас, е била засипана с искания в съответствие със Закона за свобода на информацията, по-специално, от търсещите електронна кореспонденция, входяща и изходяща от бившия шеф на персонала, включително и с такива термини като „Досиетата Х“ и „Зона 51.“

Отговорът на Подеста чрез говорителя му бил „истината е някъде там“, слогънът на телевизионния сериал“ Досиетата Х „. Както се знае Подеста е бил фен на този филм.

През 2010 г. в редакционна статия в Missouri’s Columbia Tribune пренебрежително се съобщава, че Подеста открито се е обърнал към НЛО фотографа да спре да обсъжда публично познанията му за дейността на извънземни цивилизации.

„Може само да се гадае защо Подеста направи такъв радикален обрат, като се знаят предишните му призиви за разкриване на информацията за НЛО,“ се чуди изданието.

Но за разлика от тревогите на Missouri’s Columbia Tribune, Подеста очевидно не е изоставил делото си. Той пише предговора към книгата от 2010 „НЛО: Генерали, пилоти и правителствени служители отиват на протоколен запис.“

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!