Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Една майка за историческите фалшификации в учебниците

Публикуваме едно писмо на нашата читателка Татяна Димитрова, провокирано от поредните груби исторически фалшификации в новите български учебници. Текстът е без редакторска намеса.

Апел от родител към родители

Преди да изложа мотивите си за този апел, няма да крия, че съм националистка и реакцията ми е провокирана от анти-българската политика в образователната система.

Каква е причината за този апел? Дъщеря ми е 7клас. Виждайки тоталното заличаване на истинска българска история, аз ЗАБРАНЯВАМ на дъщеря ми да учи уроци по история, представящи в изопачена светлина турци, цигани и евреи! Всички сме свидетели как се фалшифицира историята ни. Левски е лайно, не е имало турско робство, не е имало Златен век, България не е съществувала на 3 морета…

Къде е истинската история? Защо в учебниците не пише, че циганите са дошли в България заедно с османците? Защо не пише че Соломон паша се е казвал Соломон Леви Явиш, евреин? Такива са били и много други паши. Защо не пише за циганите, които са помагали на османците в кражбите и убийствата? Защо не пише за Баташкото клане, за Старозагорските зверства, за евреите, които са мокрели дрехите си с българска кръв, като част от техните талмудистки ритуали? Защо не пише за хилядите прогонени от Тракия през 1913г., за убитите, за подлото навлизане на турски части в България…. ?

Не приемам дъщеря ми да изучава история, налагана от еврейски организации като Отворено Общество и Пайдея България, замаскирани под благовидни учебни програми, чиято цел е видна вече в учебниците на нашите деца. И това се случва с подкрепата на всички досега и в момента управляващи. Към управляващите- не си въобразявайте, че българският народ не знае на кого слугувате и каква е целта!

Вие учители, нямате абсолютно никакво право да се наричате будители. Вие сте предатели! С преподаването на фалшива история, вие автоматично ставате част от тези, които са виновни за това. И какво ви пречи да учите децата на истинската история, а не да следвате тази измамна „образователна“ програма? Ще приема и евентуалните двойки на дъщеря ми, но за да съм докрай честна, тези двойки ще са за вас учители, защото по този начин потвърждавате съучастието си в унищожаването на българската история.

Аз като родител патриот, апелирам към всички родители, за които е важно децата ни да знаят истината, да я съхранят занапред, да ЗАБРАНЯТ на децата си изучаването на тези части от нашата история, в които се унищожава нашата историческа памет!

Татяна Димитрова
Гр. Русе
nreporter.info

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!