Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За какви ни мислят – идиоти, които не четат или не виждат какво се случва в света около тях?

Българската държава се оказва последната брънка в престъпна мрежа за трафик на хора от Третия свят

Два нови бежански лагера ще бъдат изградени в Южна България,

обяви председателят на Държавната агенция за бежанците Никола Казаков. Изявленията на Кунева за прием, настаняване и интеграция се потвърдиха. За голямо съжаление. Никой не се готви да ги спира, а само да ги приема, oт ръцете на трафикантите. Държавата се оказва последната брънка в престъпна мрежа за трафик на хора. Злокобен факт!

В продължение на нейните думи Казаков обясни пред БНТ, че трябва да бъдат интегрирани не само с настаняване в центровете и хуманитарна помощ, но трябва да научат и български език, за да могат и да работят (!!!).

Лудост ли е това или безхаберие? Държавните институции ли са безумни или ние сме такива? Върнаха ни във времената описани от Херодот, когато етносът се е определял по езика и облеклото.

Трето-четвърто поколение емигранти във Франция говорят прекрасен френски. Някои от тях само преди седмица избиха цяла редакция. Трето-четвърто поколение в Германия, Великобритания, Холандия се отделят в свои си квартали и вече са мнозинство в десетки градове. Европейското облекло се отхвърля. Нула интеграция. Трето-четвърто поколение дава хиляди бойци на Ислямска държава. Потокът от желаещи е толкова голям, че из цяла Европа се приемат закони, ограничаващи пътуването им. Това са примери за анти-интеграция. Интеграцията е доказана утопия. Утопиите са най-опасната част от политическите идеи. Либералните утопии са последното им проявление.

За какви ни мислят – идиоти, които не четат или не виждат какво се случва в света около тях? Овце, които блеят след новините? Повече от милион българи по света и няколко пъти по толкова у нас ползват интернет и заобикалят официалните медийни канали. Докога могат да ги лъжат? Докога ще се дава думата само на пропагандаторите и защитниците на нелегалните емигранти?

На фона на милиардните заеми, които държавата тегли, за да закърпи своя бюджет, и в контекста на случващото се в Западна Европа и в съседна Гърция, да ни вкарват организирано население от Третия свят е политическо престъпление.

Автор: Калоян МЕТОДИЕВ

Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!