Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шок! Майк Тайсън: Завръщам се! Кой е този Владимир Китч...? Ще го нокаутирам с един удар!

Сензационно легендарният боксьор и бивш затворник Майк Тайсън обяви, че планира да се върне на ринга и да се боксира за световната титла през следващия месец на 48-годишна възраст. А в момента световен шампион е украинецът Владимир Кличко, който ще заложи срещу Тайсън три шампионски пояса.

"Кой е този Владимир Китч. . . Киско . . . Китикет някакъв?, попита Майк Тайсън в зала, пълна с репортери, опитвайки се да ги разсмее, пише sportal.bg. На мен ми се наложи да го търся в Гугъл, аз понятие си нямах какъв е този шампион.

Боксът има нужда от мен, защото никой няма да търси в Гугъл кой е Майк Тайсън.

Аз съм най-известният спортист не само в бокса, но може би и в целия свят и това е дори и заради татуировката на лицето. Тя впрочем и досега си е на мястото. По дяволите, аз даже няма да тренирам много преди боя. Ще видите, аз ще го нокаутирам с един удар!"

"Моето момче, моят Железен Майк се връща. Боксът страдаше без него, каза легендарният промоутър Дон Кинг. Никой не се интересува от бокс, всички са побъркани по смесените бойни изкуства. Тъжно е, че прегръдките на двама мъже на тепиха са по-популярни от бокса. Ето защо аз и Майк решихме да се върнем.

Не слушайте Майк, когато ви говори, че това е само за парите. Аз ще му взема 70 процента и на него малко ще му остане. Този бой е за спортна гордост, за гордостта на Америка. Този бой ще покаже, че възрастта е просто цифри и никога не е късно да осъществиш мечтите си. Но и парите имат значение". /pik.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!