Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Своге" в Холандия - от 37 до 57 стотинки, у нас - 1.20 лв. и нагоре! (СНИМКА)

Скандалната разлика в цените подлуди социалните мрежи

След като преди време установихме, че български производители продават лекарствата си у нас на много по-високи цени, отколкото в чужбина, родо-отстъпничеството заплашва да се превърне в тенденция. Оказва се, че проблемът е не само във фармацевтичната, но и в хранително-вкусовата индустрия.

Потребител "Фейсбук" публикува скандална снимка. В петък вечер Павел Иванов постна кадър с изложени на холандски щанд шоколади "Своге" от България. От ценоразписа става видно, че продажната им цена на дребно варира между 37 и 57 наши стотинки спрямо валутния курс към днешния ден. В това време същите лакомства радват децата у нас срещу не по-малко от 1.20 лв.

Ето го коментара на Павел Иванов към снимката: "Цена на шоколад "Своге" в супермаркет в Холандия. Цената е в центове. Споделяйте, за да знаят повече хора как ни правят на глупаци!:

Снимката буквално подлуди "Фейсбук". Само 17 часа след публикуването й, тя бе споделена от над 5000 възмутени потребители. Популярността продължава да нараства главоломно, защото повечето от тези, които я постват на стените си, предизвикват верижна реакция от нови и нови споделяния. /blitz.bg/

 Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!