Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Майтап! "Господари на ефира" пак се ... с новогодишната реч на Росен Плевнелиев (видео)

Предаването "Господари на ефира" за поредна година взе на мушка гафовете на държавния глава Росен Плевнелиев. Снощи в празничното си предаване комиците пародираха новогодишната реч на президента.

Актьорът Румен Угрински влезе в "кожата" на Плевнелиев и запелтечи в ефир, репетирайки поздравителното си обръщение към нацията за Нова година. След като подчертаха, че той не се справя добре с географската ориентация, от предаването наблегнаха и на затрудненото му четене и честото бъркане на думите.

"Лошото ни подмина. Арестуваха племенника ми, миличкия, за малко да му повдигнат и обвинения. После ме обвиниха, че лъжа, АЗ, за протестите през '89. Имаше и две-три наводнения, които белязаха изминалата година, но да не бъдем такива песимисти... Ние, българите, трябва да се гордеем с природата си, да я обичаме и да я пазим. ГЕРБ спечелиха КАТЕГОРИЧНО изборите и мечтата ми се сбъдна, Бойко стана отново премиер. Но не бива да забравяме, че прес-Пори-тета ни зависи само от НАС, не от вас, нали?... Неведнъж са се опитвали да ни отклонят от путя (вместо пътя ни - бел.а.), но докато имаме вярата Ви, докато ние ни подкрепяте, Вие, нали държавато ни ще продължава да се развива, стратегич'ки и гей-политич'ки. И като заговорихме за шефът, искам да му пожелая да управлява България дълги гъдини, но като премиер, за президентството да не се притеснява, всичко е наред, всичко е в моите малки силни ръчички", бе част от новогодишното обръщение на "президента" към нацията.

"Догодина пожелавам на всички още по-красива Мисис България, повече мисис и повече България", категоричен бе държавният глава.

Сред подредените бисери беше и: "Нека всички вземем пример от КТБ - като сме най-зле, така да сме". /pik.bg/

Новогодишна реч на Президента

ПОДГОТОВКА ЗА НОВОГОДИШНАТА РЕЧ НА ПРЕЗИДЕНТА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!