Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Душата ни Българската!

На нож

Въпреки 5те века терор и клане, турското робство не постигна целта си, поставена му от Световното лихварство да унищожи опасните българи, родоначалници на човечеството и създатели на човешката духовност, език, цивилизация, бит и умения. Българите - хората с индивидуалност от Бога и свобода по Дух.

Видя се, че дори и без държава и собствени политици, свещеници и прочие светски величия, българите оцеляха. И не само оцеляха, но и отново бяха свободни по волята Божия.

И тогава решиха душманите на българите да почнат с мекия бруст - да сваряват жабата на бавен огън, за да не се усети и изскочи от тигана. Защото българите не са хора на Лъжата, на подлостта, те са хора доверчиви, добросърдечни, незлобливи, гостоприемни. И да ги подмамиш подло и подмолно не е трудно, въпреки робствата, въпреки пролятата българска кръв.

След Освобождението политиците на Световното задкулисие оспориха резултатите от Руско/Турската война, а начело на държавата ни редуваха майцепродавци. Смелите мъже като Стефан Стамболов например, или Атанас Буров по/късно, и изобщо всеки дръзнал да има свой бизнес, своя партия и своя воля, те убиваха по особено жесток начин за назидание на смелите. Та до днес.

Световното задкулисие се страхува от българите, защото те са магьосници, възраждат се от собствената си пепел.

Затова на ход е Новият план за Нов световен ред, за нова "цивилизация" на робите и господарите, където българите трябва да забравят кои са, а за по/сигурно трябва изобщо да изчезнат - младите им прогонени, старите им затрити от глад. Сега, предполагам, на всички ви вече е ясно, че главната цел на задкулисието е да се смачка духа на българина!

За целта се използва 5-тата колона на продажните "професори" и "общественици", която от всички медии да ни тананика приспивни песни до окончателното ни задрямване.

А когато си забравил колко много пъти са те подлагали на клане и геноцид, на робства и кървави войни, ще ти е по-лесно да си дремуцаш, докато нахлуват външните "инвеститори", "бежанци", вътрешните родоотстъпници и майцепродавци!

А тъй като старците ни така или иначе са на доизживяване и подложени на скорошно затриване с мизерните си пенсийки, основната цел са младите и най-вече децата. Младите разпиляха по чуждите земи като слуги и ратаи; с децата ще се разправят чрез ранната им национализация и институционализация, чрез подлагането им на ранни съдилища и приемни "семейства", заложени от ГЕРБ в Закона за Детето и Закона за образованието в 42то НС.

Продължават да ни морят с бавен геноцид, но пак няма да успеят - българската душа не можеш да купиш или съблазниш с имане и хартийки.

Да, трудно ни е. Бедни сме, но само на притежания. На себе си сме богати. Все още пеем песните си, макар и през сълзи понякога, все още играем хората си, женим децата си, пеем на внучетата си.

Земята ни взеха комунистите - по поръка на все същото Задкулисие. Натъпкаха ни в градовете, в малки бетонни кутийки. Но ние и тях превърнахме в любими домове, в които срещахме приятелите си.

После ни взеха и кутийките апартаменти - банките им хвърлиха око, за да ги разпродадат след това на безценица. Важното беше да ни унижат, да ни оставят и без покрив.

А ние пак оцеляхме, метнахме чантите на гръб и заживяхме бездомни, безимотни, но с мисъл за децата си, за близките си. Едни други се гледахме, помагахме си, оцелявахме.

Да, мнозина се изгубиха, отчаяха, самоосъдиха, но душата на Българина е все още жива. И винаги ще бъде. От трудностите ще се изправим по/силни, вярата ни ще се закали в мъката, защото страданието отваря очите.

И тогава отново ще си припомним онова, което винаги сме знаели:
Можеш да имаш целия свят, но ако себе си нямаш, нищо нямаш!

А ние, Българите, имаме себе си! /aliya.blog.bg/

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!