Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкриха истината за смъртта на Кенеди!

Разкриха истината за смъртта на Кенеди, гръмнали го заради политическа реч

Причините за смъртта на Кенеди излязоха наяве. Две години след като американския президент изнася реч, в която разкрива неизвестни досега подробности за военната политика на САЩ той е убит.

Две години след тази реч, в която американският президент повдига завесата по въпроса, който всъщност управлява света, е извършено покушението над него на 22 ноември в Далас. В 12: 30 са били изстреляни три куршума от пушка към президента, докато шофирал в лимузина със свален покрив. Кенеди скоро след това умира, а мистерията около смъртта му и до днес не е разрешена.

Няколко часа след убийството е арестуван бившия морски пехотинец Лий Харви Осуалд, който е обвинен за убийство. Осуалд е твърдял, че е невинен, но не е имал възможност да го докаже пред съда, тъй като два дни по-късно е бил убит от Джак Руби, собственик на нощен клуб, свързан с организираната престъпност.

Причините за това кой поръча смъртта на Кенеди са загадка повече от 50 години. Последните теории гласят, че заради разкрития за управлението на САЩ и планетата, той е застрелян, пише puls24.mk.

„Самата дума“ тайна „противоречи на свободата и отворено общество. Отдавна решихме, че опасността от неразрешеното скриване на определени документи, далеч надхвърля опасността, която в началото е довела до такива мерки“, каза Кенеди през 1961 година.

„В глобален план сме противници на монополен и безогледен заговор, който се основава на намеренията на прикрита сила да разшири своята сфера на влияние; Ограничаване вместо свобода на избора … Това е система, която създава мрежа от тясно свързани ефективни системи, която обединява икономическите, военните, дипломатическите, научни и политически операции.

Разработването й е остава скрито, а не публично. Тези, които не са съгласни с тях са заглушени, а не похвалени. Няма слухове, не се говори за тях, нито една тяхна тайна не е открита“.

Две години след тази реч Джон Кенеди е убит. Смъртта му покрусява Америка, а въпросите около нея не стихват.

След смъртта на Кенеди, цялата династия е унищожена. Техният семеен албум е оцветен в черно. След Джон, убит е и малкият му брат Робърт, американски сенатор, който се кандидатирал за президент и умира точно в разгара на кампанията през 1968 година.

Злополучна съдба сполита и всичките му синове. Джо преживял катастрофа, в която негова спътничка остава парализирана. През 1997 г. Майкъл загинал на 39 години, след като се е блъснал в дърво на ски писта в Аспен. Дейвид Антъни умрял от наркотична зависимост.

Многообещаващият син на американския президент Джон Кенеди — младши също умира. Примерното момче пристрастен адреналин загива при самолетна катастрофа заедно със съпругата си Каролин Бесет и нейната сестра, през 1999 година.

Единственият оцелял Кенеди е третият брат Едуард, който умира през 2009 след дълга и тежка битка с рака на мозъка. След убийството на Джон и Робърт, той е започнал да получава смъртни заплахи от средата на 1960-те години. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!