Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лекари: Опасни пломби рушат здравето ни!

пломби

Опасни пломби отговорни за проблеми със здравето, вижте разкрития на лекари стоматолози

Опасни пломби вредят на здравето ни и причиняват смъртоносни заболявания. Повечето зъболекари вероятно никога няма да ви признаят, че зъбна пломба, поставена в устата е причина за много заболявания и нарушаване на общото здраве на човека.

Именно конвенционалната стоматология е допринесла за увеличаване на хроничната умора, емоционална нестабилност, депресия, вродени дефекти, множествена склероза, алцхаймер, както и много други дегенеративни заболявания.

Най-евтиният стоматологични материали, сребристите (амалгамни) пломби, всъщност са опасни и смъртоносни, защото в себе си съдържат живак.

Тази пломби съдържат в себе си над 54% живак, а някои хора носят тези пломби в устата си повече от едно десетилетие. Много зъболекари и световната здравна организация отричат подобни твърдения, които посочват рисковете от тези опасни пломби

Доктор Хал Хигинс пръв започва да разкрива истината за тези пломби, и дори влезе в сблъсък с много свои колеги. Той заяви, че и най-малкото количество живак в човешкото тяло е животозастрашаващо, пише македонския mkd-news.com.

За пример д-р Хигинс е посочил един експеримент с яйцеклетка, която в контакт с живак не успява да бъде имплантирана в матката, въпреки че оплождането на яйцеклетката е било успешно. Хигинс твърди, че живака в човешката уста предизвиква газове 24 часа на ден, които могат да бъдат причина за много заболявания, някои от които животозастрашаващи.

Най-голямата причина за хроничната умора е именно живакът, която се намира в зъбните пломби на хората, и действа постоянно, докато не се извади.

Хигинс посвещава живота си на оказване на безплатна помощ на хора, които са станали жертви на различни заболявания, заради опасните пломби в устата си. След публикуването на изследването, и истината за сребърните пломби, той е отхвърлен от стоматологичните среди и е обявен за измамник, но продължил да действа в тази посока.

Хигинс използва изследването си като послание към хората и предупреждава: „Свалете сребърните пломби, и ще се излекувате от много болести.“

Сребърните (амалгамни) пломби започват да се използват през 1800 във Франция, и зъболекарите от цял свят ги използват от тогава и до днес. Тяхното производство евтино и изгодно, и най-често се използва от хора, които нямат възможности да платят за по-качествени стоматологични материали.

razkritia.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!