Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво причини на здрав мъж пиенето на 10 кенчета Кока-кола дневно (ВИДЕО)

Само за месец надебеля с 10,5 кг, вдигна кръвно, тонусът му се срина

Някога чудили ли сте се какво ще се случи с вашето тяло, ако пиете само газирани напитки? Джордж Приор се заема с отговора на този въпрос и своя експеримент на име A coke and a smile (Кока-кола и усмивка). Той е 50-годишен от Лос Анджелис, в отлично здраве. Джордж документира себе си в продължение на 1 месец, в който пие по десет кенчета Кока-кола, всеки ден в разстояние на 1 месец. Нека проследим заедно целия процес и какъв е резултатът, предлага framar.bg:

1 ден: Тук той е щастлив и енергичен, и изглежда в доста добра форма.

Джордж разказва, че днес е бил на преглед при своя лекар и изследванията за чудесни.

След 2 седмици: Две седмици след началото на експеримента, лицето на Джордж изглежда подуто, мазнините в тялото му са се покачили с повече от 50 % и е качил 6 килограма.

До края на месеца Приор е физически различен.

За 30 дни той е качил 10.5 килограма, със занижена енергия и кръвното му налягане се е покачило от 129/77 на 145/96.
Други промени са, че Джордж има упорит глад за сладко и посещава тоалетната доста често.

Целта на експеримента на Джордж е "да засили вниманието на хората към това колко захар поглъщат всеки ден и колко нездравословно е това."

Джордж създава сайт, посветен на експеримента, в него той пише: "Може би не са само Кока-кола, става дума за всички напитки пълни със захар и голям процент от американците поглъщат поне толкова захар, еквивалентна на моите 10 коли."

Нека експеримента на Джордж ни послужи за размисъл. Просто вижте какво 1 месец причини на тялото на един физически здрав и енергичен човек. /blitz.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!