Красива история: Защо дъщерята е специален дар!

Красива история циркулира в интернет - споделяме с вас. Прочетете я, за да се уверите, е дъщерята наистина е специален дар, пише "За жената". След прекрасната сватба, млада семейна двойка в първия ден от брака решили никому да не отварят вратата.

Направили договор - Не се отваря вратата за никого, на никоя цена - Ще бъдат сами първия ден от брака! На този ден първо дошли родителите на мъжа - искали да видят сина и снахата.

Звънели на вратата, зад която са съпрузите, но никой не отварял. Звънели отново - мъжът искал да отвори вратата, поколебал се, но поради твърдия договор, който направил с жена си - не отворил вратата, а родителите му тъжни си заминали.

Скоро след това отново някой зазвънял на вратата - родителите на жената. Те отново стояли зад вратата и продължавали да звънят. Жената прегърнала мъжа и със сълзи на очите му прошепнала, не може да направи това на родителите си и отворила вратата.

Съпругът не казал нищо, годините минавали и те се сдобили с четирима сина, а петото дете било момиче. Бащата, за раждането на синовете си се радвал много, но за раждането на дъщеря си направил безпрецедентна веселба - поканил всички, които познава и пръснал безброй пари за партито.

По-късно тази нощ съпругата му го попита каква е причината за такова голямо тържество за това бебе, докато за четиримата синове по-рано имали скромни партита.

Мъжът отговорил с едно изречение - Защото тя е тази, която ще отвори вратата за мен! /blitz.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!