Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Внимание: Безжичният интернет опасен за здравето!

Безжичният интернет опасен за здравето, вижте какво предизвиква

Безжичният интернет е наистина практично решение, но не и особено здравословно. Ако имате безжичен рутер във вашия дом или офис, сте изложени на опасната зона на радиация.

Още един от проблемите е, че никой не спира своя Wi-Fi, никога. Така, потребителите са изложени на радиация 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, 365 дни в годината. Да не забравяме, че и вашите съседи, вероятно, имат Wi-Fi. Така че, вие изцяло сте заобиколени от масивна вълна на EMF (електромагнитна честота).

Повечето интернет компании, не спират да хвалят безжичния интернет, но дали той е и безопасен за здравето?

Възниква въпросът—нима всичко не е тествано? По някакъв начин е. Маршрутизаторите излъчват електромагнитна радиация на ниско ниво, което се счита за безобидно до известна степен. Проблемът е, че електромагнитните честоти не са тествани, защото първоначално не е планирано да се използват 24/7.

В околното на дома или офиса, Wi-Fi модемите предават радиосигнали с почти същата честота като микровълновите, когато затоплят храната. Има проучвания, които показват, че дългосрочното излагане на EMF вълните, които създават Wi-Fi рутери, може да причини увреждане на мозъка, загуба на паметта, дори тумор.

Много хора твърдят, че имат здравословни проблеми, от припадъци до рак заради излагането на Wi-Fi сигналите.

Симптомите са многобройни и варират правата от бодежи в сърцето, световъртеж, главоболие, лоша концентрация до храносмилателни проблеми и депресия. Много хора твърдят, че са се чувствали добре след изключили Wi-Fi сигнала или напуснали района пълно с Wi-Fi сигнал.

По тази причина изборът на безжичния интернет не е особено добро решение, особено ако го ползвате постоянно. Ако не ви се налага да ползвате безжичен интернет, по-добре минете на кабелен. Отзивите за мобилния интернет са доста противоречиви, но бихте могли да се възползвате от тези устройства, за да не сте облъчвани денонощно. Друго решение е просто да спирате безжичния интернет, когато не го ползвате. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!