Обама официално подкрепи подмяната на населението в България – вкарва ни в югославски сценарий

Плевнелиев: Обама мнозина го плюят, но е много дълбок и ми е много любим. Звънял ми е за всичко...

Поемал ли е Бойко Борисов ангажименти пред американската администрация за прием на бежанци от Азия и Африка?

Обама се интересува и очевидно иска две неща по отношение на България – скандал с Русия и смяна на населението чрез продължаване на вкарването на емигранти от Азия и Африка на българска територия. Това става безпределно ясно от поздравителния адрес на американския президент до българският министър-председател Бойко Борисов.

Администрацията на Обама заявява позиция по изключително чувствителен за българското общество въпрос – този за нелегалната емиграция и заселването в България на чужденци от Третия свят.

С тази си политика Барак Обама може да наруши дълго пазения етнически мир в страната ни и фактически вкарва България в коловоза на Югославския сценарий. Най-бедната и с най-лоша демографска структура държава в ЕС се използва като плацдарм за срутване на Европейския съюз чрез дестабилизацията му.  Това е зловещ удар в гърба на ЕС.

Според писмото, ние сме само за три неща: да се караме с руснаците, да изпращаме войници по света и да приемаме нелегални емигранти.

Бойко Борисов трябва официално да заяви, дали е поемал някакви ангажименти към американската страна по въпроса за приема на бежанци и дали затова неговото правителство не направи нищо за охраната на южната ни граница и всячески се опитваше да саботира строежа на граничната ограда.

Ето пълният текст на писмото (качено на сайта на Министерски съвет) от който всеки нормален човек сам може да си направи изводите какво представляваме за демократа Обама:

Уважаеми господин министър-председател,

Поздравления за избирането Ви за втори мандат като министър- председател на България. Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни.

Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции. Като отбелязваме десетата годишнина на членството на България в НАТО бих искал да Ви благодаря за трайната ангажираност на вашата страна в Афганистан и за вашата подкрепа на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак и Леванта.

Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат. Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.

Желая Ви всичко най-хубаво за успешен втори мандат и очаквам нашето бъдещо сътрудничество.

С уважение,

Барак Обама
До
Н. Пр. Бойко Борисов
Министър-председател на Република България София

Екип на Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!