Нострадамус: Мъртвите ще се събудят през 2015, данъците ще изчезнат!

Нострадамус предвижда интересна 2015 година

Прогнозите на Нострадамус винаги са били интересна тема за анализ. През годините останалите негови записки са били тълкувани, превеждани и анализирани от хиляди учени и последователи. Много малко от предсказаното от Нострадамус не се е сбъдвало. Историята непрекъснато доказва правотата на неговия „поглед в бъдещето на човечеството“.

След като според предсказанията на Нострадамус през 2014 г. ще бъдат извършени атентати срещу четирима премиери, то 2015 се очертава още по-трудна в много отношения. „Мъртвите ще възкръсна, данъците ще изчезнат. Светът поема по нов път“, твърди в предвижданията си средновековния прорицател.

2015 година обаче, освен година на военни конфликти из най-горещи точки на земята е и година на огромни обрати. Езиковите различия ще изчезнат, мъртвите ще възкръснат, световната икономика ще се срине, а голямо изригване на вулкана Везувий ще постави Италия в много тежка ситуация. Гърция и Франция също ще бъдат засегнати, но по-слабо.

Нострадамус с нови предсказания за 2015

Нострадамус с нови предсказания за 2015

Освен това науката ще постигне феноменален успех — ще бъде открита тайната на живота, а хората ще живеят повече от 200 години. Малцина обаче ще се радват на дълголетието си, след като ултравиолетовата радиация порази земята и започне да убива хората.

Голямо земетресение в Америка ще причини сериозна хуманитарна криза на континента. Западният свят ще премахне всички данъци, а науката ще направи и други огромни крачки. Хората ще се научат да общуват с животните, а върху раждаемостта ще бъде наложен суров контрол, особено в най-гъсто населените държави. Ще може да се ражда само със специално разрешение, иначе хората няма да могат да имат деца, пише mkd-news.com.

Както вече ви разказахме, според Нострадамус до края на 2014 година ще има доста кръвопролития. Четирима важни държавници ще загинат, като смъртта на един от тях ще предизвика сериозни военни сблъсъци. Очертава се конфликт между две световни религии, който ще доведе до нови войни. Съдейки по случващото се в „Ислямска държава“ и конфликтите й с християнския свят, определено можем да кажем, че това предсказание се сбъдна. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!