Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Made in ГУЛАГ: За тайните експерименти с хора и животни

Тайни документи за експерименти с каторжници от ГУЛАГ потресоха света

1926 година Русия! Начело на една от най-големите държави в света седи човек, който по-късно историята ще сравнява с Менгеле и Хитлер – Йосиф Сталин. За деспотичното му управление и диктатура се знае много. За личността му също. Малцина обаче знаят за тайната мечта на диктатура – да създаде армия от хора — животни. За целта, на която прави тестове с лагеристи от ГУЛАГ.

Най-големият концлагер, който и днес хвърля черна сянка върху Русия крие тайни, които вероятно биха потресли мнозина. Малко се знае за експериментите между отделните видове, проект, пазен в дълбока секретност повече от 70 години.

Далеч от Москва, скрит зад стените на тайна лаборатория работи зоолога професор Иля Иванович Иванов — днес потънал в забвение. В резерват „Аскания Нова“ обаче той е единствен господар и прави ужасяващи експерименти с хора и животни.

Тайни експерименти с хора и животни в ГУЛАГ потресоха света

Тайни експерименти с хора и животни в ГУЛАГ потресоха света

Ранните му опити са включвали създаване на еленобик, бизон — бик, зеброид / кръстоска между зебра и други животни като коне и магарета/, кръстоска между морско свинче и плъх, чието име така и не става известна, но най-вече експерименти с хора и маймуни.

професор Иля Иванович искал да създаде армия от човеко-маймуни

професор Иля Иванович искал да създаде армия от човеко-маймуни

Иванов получава над 30 000 рубли за тези свои експерименти. За целта му се доставят диви маймуни, хванати директно от природната среда. Извършваше инсеминация с човешки биологичен материал върху маймуни. И което е по-ужасно — обратния експеримент се провежда с човешки жени — най-често измъкнати от лагерите в ГУЛАГ.

Специална резолюция определя правата и задълженията на участниците в експеримента, а колкото и да е невероятно има и такива, които абсолютно доброволно приемат да се подложат на опитите. През 1930 година от Иванов е арестуван и заточен в Казахстан, а резултатите от опитите му се пазят в тайна и до днес.

През 2000-та година бяха разсекретени документи, които удостоверяваха, че професор Иванов е правил подобни експерименти в ГУЛАГ. Днес името му тъне в забвение, но до края на миналия век спомените на руския доктор Менгеле са били живи. /razkritia.com/

Експериментите за създаване на супер войници продължават: DARPA Continues Human Experiments To Create Military Super Soldiers

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!