Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тази невероятна рецепта ще ви избави от зъбобола за минути!

Чесън трепе зъбобола само за няколко минути

А ако ни заболи зъб и по една или друга причина сме някъде извън града или на място, в което няма дежурен стоматолог, подобна болка може да ни се стори много по-силна, отколкото е в действителност. И ако нямаме под ръка обезболяващи лекарства, тогава положението наистина може да стане много сериозно. Болката не си отива, а се усилва с всяка изминала минута. В подобни моменти сме в състояние да си изкараме сами болния зъб. След време това може да ви се стори смешно, но в състояние на болка, и то от болен зъб, човек е способен на какво ли не.

Можем ли да си помогнем? Можем, стига да имаме под ръка чесън. Рецептата, която ви предлагаме е колкото странна, толкова и проста, но онова, което ни накара да я споделим с вас, е простичкия факт, че е ефективна и е помогнала на много хора.

Какво трябва да направите?

Вземете чесъна, обелете го и го направете на каша. Необходимо ви е количество колкото монета от един лев.

Направете превръзка, с която да завържете чесъна за китката. Чесновата каша се поставя на мястото, където е пулса. Вярваме, че всеки може да го намери.

И сега – ако зъбът, който ви боли се намира от лявата страна, сложете чесъна върху пулса на дясната ръка. Ако ви боли зъб от дясно, завържете чесновата каша на лявата ръка, там, където е пулса. Ще 10 минути, може би и половин час и болката ще отшуми.

Онова, което трябва да имате предвид е простичкия факт, че този метод спира болката, но не лекува зъба. Така или иначе ще ви се наложи да отидете на зъболекар. /bolime.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!