Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Топ 10 на световните лидери, обвинени за престъпления срещу човечеството

Преди няколко дни Русия обвини Украйна в престъпления срещу човечеството. Неофициално от Москва заявиха, че правителството в Киев извършва престъпление срещу собствения си народ, с кървавите сблъсъци в Славянск. Провокирани от тях, решихме да видим, кои са всъщност държавните лидери обвинени в престъпления срещу човечеството.

Оказа се, че Хитлер има последователи и те не са никак малко. Най-масовия престъпник в Европа, днес изглежда е „пример“ за някои държавни лидери.

Джиянг Земин. 1999 г.: "Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!" е личната заповед на Генералния секретар на китайската комунистическа партия (ККП) и държавен глава Джиянг Земин (Jiang Zemin) срещу последователите на медитативната практика Фалун Гонг (Falun Gong). Така започва продължаващото вече повече от 14 години преследване на 100 милиона души от всякаква възраст с присъщите за комунистическия апарат нечовешки методи на унижения, изтезания, изнасилвания и убийства.

Всички смъртни случаи на Фалун Гонг да се обявяват за самоубийства!” е следващото нареждане на лидера на ККП... Повече

Джиянг Земин е и главният виновник за кръвопролитията на площад Тянънмън, при които загинаха над 10 000 души, предимно студенти.

Муамар Кадафи. Покойният либийски лидер е виновен за наистина тежки престъпления срещу човечеството.

Решението на Муамар Кадафи да използва златен стандарт и да отхвърли долара за плащания на петрола решава съдбата му
http://www.finalcall.com/artman/publish/World_News_3/article_7886.shtml

На съвестта му тежат дори няколко български лекари, които бяха арестувани незаконно и измъчвани с години от негови подчинени, по обвинения, че са заразявали деца с най-опасния вирус на планетата.

Мао Цзе-дун. "Мао Цзе-дун, които в продължение на десетилетия, държани абсолютна власт над живота на една четвърт от населението на света, е отговорен за над 70 милиона смъртни случаи в мирно време, повече от всеки друг лидер на ХХ век."

"Великият скок напред" "уби 45 милиона за 4 години"
http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/books/news/maos-great-leap-forward-killed-45-million-in-four-years-2081630.html

"Великата Измама": Как да се финансира комунизма, докато се имитира противопоставяне

Ким Чен Ун. Лидерът на Северна Корея е добре известен с крайно екстремистката си политика. Той дори посегна на членове на собственото си семейство, които обвини в държавна измяна и уби. От ООН се заканиха да разследват и съдят президента на Северна Корея за престъпления срещу човечеството.

Никой досега обаче не си и е помислил да влезе в страната и да го арестува. Още повече, след като Ким Чен Ун даде да се разбере, че във всеки един момент може да изстреля ядрена бомба. И да унищожи половината планета за секунди.

Сталин - Иосиф /Сосо/ Виссарионович Джугашвили (в превод Малък джу или евреин) Приеманата от повечето изследователи долна граница на жертвите на съветския комунизъм инсталиран от Запада (САЩ и Германия) се движи между 30 и 60 милиона.

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред.

Башар Асад. Президентът на Сирия се нареди сред най-големите престъпници на десетилетие, след като даде заповед да се използват химически оръжия срещу цивилни граждани, за да спре недоволните от режима му.

Експерти от САЩ и ООН доказаха в новия си доклад, че не армията на Сирия, а въоръжените наемници са използвали химическо оръжие
За пореден път лъжите на САЩ, които използваха, за да оправдаят желанието си да нанесат военен удар над Сирия бяха опровергани и то по научен път...

Милиони сирийски бежанци напуснаха страната си, тъй като заради военните сблъсъци загубиха почти всичко.

Пол Пот. Потдържаният от САЩ Пол Пот и Червените кхмери са отговорни за смъртта на 1,7 милиона души.

Саддам Хюсеин. Покойният президент на Ирак също бе принуден да отговаря за редица престъпления.

През 2000 г. Саддам Хюсеин отхвърля долара за плащания на петрола и преминава към еврото, което решава съдбата му.
http://www.rense.com/general34/realre.htm
http://www.rferl.org/content/article/1095057.html
http://globalresearch.ca/articles/CLA410A.html

Войната в Сирия също е заради оцеляването на петродолара
http://osnetdaily.com/2013/09/syria-war-is-it-about-the-last-gasp-for-the-petrodollar/

Следващите са Иран и Русия, които също отхвърлят петродолара
http://ftmdaily.com/preparing-for-the-collapse-of-the-petrodollar-system-part-3/
http://globalresearch.ca/articles/CLA410A.html

Той поне бе изправен пред съда в Хага и през 2006 година съден за смъртта на близо 200 000 души кюрди.

От инвазията на САЩ в Ирак са загинали 500 000 души
http://www.huffingtonpost.com/2013/10/15/iraq-death-toll_n_4102855.html

Адолф Хитлер. Спонсорираният от Уолстриит Национал-социализмът на Хитлер е отговорен за смъртта на около 30 милиона души.

Семейството на Буш спонсорира Адолф Хитлер същевременно Обама и Буш са братовчеди

Барак Обама. Американският президент изненадващо се оказа сред нарочените за престъпления срещу човечеството. Лидерът на Америка бе обвинен от египетски адвокати, че с подкрепата си за президента Мохамед Мурси е станал съпричастен за извършване на масов геноцид на християните в Египет. Всъщност последните няколко десетилетия редица американски лидери бяха обвинени в същото. Причината — изпращането на военни части в различни горещи точки на света с уж „миротворческа“ мисия. /razkritia.com
---

САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ - доклад на American Journal of Public Health

248 Armed Conflicts After WW2; US Started 201 (81%), Killing 30 Million People - (248 въоръжени конфликта след края на ВСВ; САЩ започват 201 (81%), убивайки 30 милиона души)
http://beforeitsnews.com

САЩ, чрез Уол Стрийт, са финансирали комунистическите революции, както и оцеляването на комунистическите държави, следователно е невъзможно САЩ наистина да са срещу комунизма. Тогава защо наблюдаваме привидна борба на САЩ срещу комунизма? Фактически комунизмът е създаден като форма на управление за Новия световен ред, тоест за глобална употреба, не за локално облагодетелстване на групи от индивиди в отделни държави или групи от държави. Това бойкотира създаването на Новия световен ред и унифицираното управление на света под егидата на комунистическата идеология. Така комунистически държави, които не следват плана за създаване на този нов световен ред, се превръщат във врагове на "демокрацията", преднамерено заблуждаващ термин, използван да прикрие действителния процес на налагане на световен комунизъм. Ето как регионалният и национален комунизъм стават врагове на световния Комунизъм, също както и всички държави, които не го подкрепят и не са съгласни да се откажат от своя суверенитет. Ето защо наблюдаваме необяснимата привидно аберация, при която комунистически страни са финансирани и подпомагани, а страни които са се отказали от комунизма са атакувани.
А каква е истинската цел на Новият световен ред е друга тема и осветляването й едва ли ще е от полза дори и за тези които повярват, тъй като това е нещо, върху което човешките възможности нямат власт.

ЗА СРАВНЕНИЕ ФИНАНСИРАНИТЕ ОТ УОЛСТРИИТ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ НА ХИТЛЕР И СОЦИАЛИЗЪМ НА МАО, СТАЛИН и т.н. СА ДОВЕЛИ ДО СМЪРТТА НА НАД 206 МИЛИОНА ДУШИ

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред. Това, че беше извършена по такъв чудесен начин в Русия, е благодарение на еврейските мозъци и поради Еврейската неудовлетвореност и чрез Еврейско планиране. По същият начин, чрез същите Еврейски психически и физически сили, тази революция ще настъпи в целия свят.”

Желаете да осъдите комунизма и социализма? Може да го направите ТУК

Barack Hussein Obama – Making Us A Communist Nation without firing a shot! (Барак Хюсеин Обама - ни превръща в комунистическа нация без дори и един изстрел) /beforeitsnews.com

33 града в САЩ казват, че е престъпление да се хранят бездомните хора, и ако ви хванат да храните бездомен човек може да бъдете глобени... Видео
http://youtu.be/iQ19KjfwzuI?t=3m13s

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!