Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Билдербергският клуб ще обсъжда евентуална война с Русия в Украйна

Украйна е сред основните теми, които ще бъдат обсъдени на тайната среща на участниците в Билдербергския клуб тази седмица.

Билдербергският клуб се счита за една от структурите на т. нар. “Световно правителство“, участващо в глобалното вземане на решения. Предполага се, че тази година той ще се съсредоточи върху съгласуване на действията на САЩ, ЕС и техните съюзници в Югоизточна Азия, в случай на навлизане на руски войски в Украйна, отговор на руско- китайската газова „сделка на века“, и готовността на Западза за пълномащабна световна война.

В Копенхаген са се съгласили да дойдат генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, бившият шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс, бившия шеф на американската АНС Кийт Александър, ръководителят на британското разузнаване МИ6 Джон Сауърс, директорът на МВФ Кристин Лагард. Също така участват политици, бизнесмени и представители на разузнаването от Европа, САЩ и някои азиатски проамерикански страни (Япония, Южна Корея, Тайван).

На сайта на конференцията се казва, че „няма ясна програма“. Освен Украйна, сред въпросите на тридневната среща, която бе открита в четвъртък, има и такива, свързани с обмена на разузнавателна информация. Очаква се също, че участниците ще обсъдят възможните начини за по-нататъшно развитие на Европа.

Билдербергският клуб (Bilderberg group) е неформална годишна конференция с около 130 участници, повечето от които са влиятелни хора в политиката, бизнеса или банковото дело. Входът за конференцията е само чрез лична покана. Участниците имат право да използват за свои цели заключенията на конференцията, обаче, да предоставят информация за това кой е направил изявление по един или друг начин, е строго забранено.

Организацията съществува от май 1954 г. и е създадена в холандския град Остербек в хотел „Билдерберг“ от разузнавателните служби на САЩ, за да запазят контрола над европейския елит. Тъй като методите за пряка намеса на САЩ в европейските дела предизвикват определено възмущение сред обществото, е създаден „Алианс“, наречен по-късно Билдербергска група, планиран като „клуб за размишление“ за представител на управляващите кръгове на най-големите корпорации и страни – членки на НАТО. Председател на клуба става принц Бернхард Холандски, съпруг на кралица Юлиана, в близкото минало - служещ на Хитлер офицер от СС, който е бил в началото на 50-те години основният акционер на петролната компания Royal Dutch Shell.

Как се правят избори в САЩ:
Election Fraud Banking Elite New World Order Controlled Elections!
A у нас...

Сред 80-те души, които присъстват на учредителното събрание на клуба Билдерберг, играят важна роля Д. Рокфелер, ръководителят на Фонда Рокфелер Хайнц, президентът на Фонда Карнеги Д. Джонсън; в създадения тогава ръководещ комитет влизат представители на Ротшилдите, банката на Шрьодер, вестник „New York Times“, лондонският Кралски институт за международни отношения и ЦРУ. Истинските лидери са барон Едмънд де Ротшилд и Лоурънс Рокфелер, избиращи членове на клуба.

За състоянието на икономиката и необходимостта от спешна световна война за опазване на долара:
Directive Outlines The President To Use Military Force Against Domestic Unrest

Тhe retail apocalypse, we go to ZeroHedge, who provides the raw data: 

• Wal-Mart Profit Plunges By $220 Million as US Store Traffic Declines by 1.4%
• Target Profit Plunges by $80 Million, 16% Lower Than 2013, as Store Traffic Declines by 2.3%
• Sears Loses $358 Million in First Quarter as Comparable Store Sales at Sears Plunge by 7.8% and Sales at Kmart Plunge by 5.1%
• JC Penney Thrilled With Loss of Only $358 Million For the Quarter
• Kohl’s Operating Income Plunges by 17% as Comparable Sales Decline by 3.4%
• Costco Profit Declines by $84 Million as Comp Store Sales Only Increase by 2%
• Staples Profit Plunges by 44% as Sales Collapse and Closing Hundreds of Stores
• Gap Income Drops 22% as Same Store Sales Fall
• American Eagle Profits Tumble 86%, Will Close 150 Stores
• Aeropostale Losses $77 Million as Sales Collapse by 12%
• Best Buy Sales Decline by $300 Million as Margins Decline and Comparable Store Sales Decline by 1.3%
• Macy’s Profit Flat as Comparable Store Sales decline by 1.4%
• Dollar General Profit Plummets by 40% as Comp Store Sales Decline by 3.8%
• Urban Outfitters Earnings Collapse by 20% as Sales Stagnate
• McDonalds Earnings Fall by $66 Million as US Comp Sales Fall by 1.7%
• Darden Profit Collapses by 30% as Same Restaurant Sales Plunge by 5.6% and Company Selling Red Lobster
• TJX Misses Earnings Expectations as Sales & Earnings Flat
• Dick’s Misses Earnings Expectations as Golf Store Sales Plummet
• Home Depot Misses Earnings Expectations as Customer Traffic Only Rises by 2.2%
• Lowes Misses Earnings Expectations as Customer Traffic was Flat 

Food Prices Spike, via USA Today

• Beef - Thus far, retailers have absorbed the bulk of a 22% beef price increase the past year, but Nalivka expects retailers to pass more costs to consumers this year.
• Pork: Retail pork prices rose 6.8% in the past year
• Poultry: Poultry prices increased 4.7% last year, the Agriculture Department says
• Milk: Retailers have been hit by a 36% wholesale price increase since December, and Jones says per-gallon retail prices could rise another 25 cents to 50 cents this year.
• Fruits and Vegetables: Orange prices increased 3.4% last month, and strawberry prices are up 12% vs. a year ago. Analyst Michael Swanson says prices for other fruits and vegetables could spike this year

Една от основните цели, изложени веднага след формирането на групата е била да се създаде европейска супердържава със собствена централна банка и единна валута, под „естествения“ контрол на САЩ. Крайната цел на Билдербергския клуб е формулирана като създаване на транснационално правителство.

Клубът е изградена на принципа на масонска ложа, неговата структура включва три кръга.

„Външният кръг“ е доста широк и обединява до 80% от участниците. Членовете на този кръг знаят само част от реалните и истински цели на стратегията. Вторият кръг, сравнително по- затворен – Комитет за управление (Steering Committee), състоящ се от 35 души, са онези, които са запознати със задачите на групата на около 90%.

Най-тесният тесен кръг – Консултативен комитет (Advisory Committee), състоящ се от около десет души, е напълно информиран за реалните цели и стратегия на организацията и има пълна власт над делата на групата в периода между годишните и срещи. Както пише италианското списание “ Europeo“ през 1975 г., „въпреки разнообразието на своите членове, като цяло Клубът е един вид суперправителство, оформящо по свое усмотрение дейността на западните правителства“.

В момента в клуба са редовни участници Едмънд де Ротшилд, Дейвид Рокфелер, Збигнев Бжежински, Пол Улфовиц, Хенри Кисинджър, Ричард Холбрук, Етиен Давиньон, Хенри Хайнц, Романо Проди, и някои други. Смята се, че дейността на клуба обединява 383 души, една трета от които са американци – представители на кабинета на председателя на Държавния департамент на САЩ, големите корпорации, банки и предприятия.

Билдербергският клун се събира всяка година на различни места. През 2013 г. това бе английският хотел Grove. Както беше съобщено след това на сайта InfoWars, „вътрешен човек“ е съобщил дневния ред на миналогодишната среща.

Това е разрушаване на ядрените съоръжения на Иран в рамките на три години, продължаването на войната в Сирия чрез предоставяне на оръжие на противниците на Асад, заплахата от глобална пандемия, поемане на контрола над 3D-печата, интернет мониторинг, „умни“ градове за контрол на масите, разпръскване на протеститет срещу ожесточените икономически мерки, възпрепятстване на излизането на Великобритания от ЕС, подкрепа за еврото, за да се спаси еврозоната, увеличаване властта на централните банки, увеличаване обемите на предаване от страна на властите на богатство от държавите към корпорациите и предотвратяване на нарастващия кредитен балон от спукване.

Предполага се, че тази година ще стане дума за съгласуваните действия на САЩ, ЕС и техните съюзници в Югоизточна Азия, в случай на навлизане на руските войски в Украйна, отговор на руско-китайската газова „сделка на века“, и за готовността на Запада за пълномащабна световна война./30dumi.eu

Тайни общества: Кои са истинските владетели на света

Тайни общества владеят света, вижте групите, които контролират световния ред...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!