Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой е най-големият позор на висшето образование в САЩ?

Визията на нова Европа – брадат травестит; Через деморализация към комунизация...

Проф. Майк Адамс: Аз ли съм най-големият позор на висшето образование в САЩ?

Майк Адамс е професор по криминология в Университета на Северна Каролина (УСК). Той получава писмо от свой студент, който го нарича „най-големият позор за висшето образование в Съединените щати“. Проф. Адамс му отговаря с писмо, след което е уволнен от работа. Общество.нет го преведе и публикува специално за своите читатели.

Скъпи Едуард!

Искам да ти благодаря, че ми пишеш и ми казваш, че трябва да бъда уволнен от моята позиция на университетски професор, защото съм „най-големият позор за американското висше образование“. Искам също така да ти благодаря, че отговори на молбата ми да ми кажеш как си стигнал до това заключение. Отговорът ти, който беше  кратък и съдържателен, гласеше: „защото вие настоявате, че за брака се изискват един мъж и една жена“

Въпреки че уважавам мнението ти да ме определяш като най-големия позор за висшето образование в Америка, мисля че грешиш. Всъщност, дори не мисля, че съм най-големия позор в щат Северна Каролина. Но тъй като ти си либерал и подкрепяш „правото на избор“ – бих искал да ти предоставя право на избор. Всъщност, ще ти опиша странностите на десет преподаватели, официални университетски групи и гост-лектори в Северна Каролина и ти може да решиш кой е най-големият позор

1. В началото на пролетния семестър на 2013, преподавателка по женски изследвания и психология в Западнокаролинския университет организира семинар за принудителното обвързване и садомазохизма. Целта на семинара е да научи студентите как да причиняват болка на себе си и на другите за сексуално удоволствие. Когато ме наричаш най-големия позор във висшето образование е добре да знаеш за този семинар. Може би същата вечер си бил възпрепятстван някъде и не си успял да присъстваш.

2. В Чапъл Хил на УСК има професорка феминистка, която вярва, че жените могат да водят щастливо съществуване и без мъжете. Това не е нещо ново. Различното е, че тя смята, че жените могат да създават партньорства за цял живот с кучета и тези взаимоотношения да са толкова пълноценни, че да заместят брачните отношения с мъжете. Не си измислям, Ед. Не съм употребявал наркотици, или поне не от края на 80-те години. Това е напълно истинска история, а не плод на ЛСД халюцинации.

3. В Университета Дюк, феминистки наеха „сексуален работник“ (да се чете: проститутка) да говори като част от събитие наречено Арт шоу на сексуални работници. След речта си, мъжката проститутка си смъква панталоните до коленете и си вкарва горящ фойерверк в ректума. Докато гори той пее куплета „Горящото знаме“ от американския химн. Вярвам, че този случай е почти толкова позорен, колкото  и случая с отбора по ръгби на същия университет. (през 2006 г. се опитват да обвинят играчите в скалъпено обвинение за изнасилване)

4. Порно звезда е поканена да изнесе лекция в УСК в Грийнсборо. Темата е „безрискова содомия“. След лекцията й, феминистката-порнографка продава изкуствени фалоси с автограф на аудиторията. Не съм сигурен дали мастилото може да доведе до рак на ректума. Не съм здравен експерт. Но със сигурност знам, че беше изключително позорно, когато медиите напипаха историята.  

5. Преди няколко години в УСК в Чапъл Хил, феминистка група построи голям музей на вибратора в средата на двора на общежитията като част от тяхната „Седмица на осъзнатия оргазъм“. Мисля си, че това най-вероятно е бил климакса на семестъра, ако трябва да се изразим академично. Но те със сигурност не са се чувствали неловко да показват дървения вибратор направен през 1920-те години. Дръж батериите си заредени, Ед. На половината път с примерите сме.

6. Феминист администратор в УСК-Уилингън спонсорира събиране в подкрепа на аборта. По време на него се продават тениски с надпис „Правила съм аборт“ на студентки… които са правили аборт. Точно така, Ед. Студентките са насърчавани да се хвалят с факта, че са убили собствените си деца. Ето как системата на университети в Северна Каролина пази бъдещето на нашия велик щат.

7. Следващият семестър същият администратор спонсорира семинар, който да обучава студентите как да оценяват оргазмите си. В колежа аз учех да оценявам произведенията на изкуството. Днес, децата в колежа са обучавани на оценка на оргазма. Ще оставя на теб да реши дали това е позор за висшето образование, Ед.  

8. Преди няколко години, професорка в УСК-Уилингтън окачи голи снимки на непълнолетни момичета като част от „арт изложба“ в университетската библиотека. Ректорът заповядал голите снимки да се преместят от библиотеката. Решението му идва след като преди това няколко педофили са заловени да свалят детска порнография от компютрите в библиотеката. Професорката по английски се разсърдила на ректорското решение и поискала ръководството на университета на отмени решението му, защото нарушавало нейната „академична свобода“. Ръководството застанало на страната на професорката. По-късно принуждават ректора да напусне университета.

9. Друга професорка феминистка от УСК-У обвинява мъж професор, че й е пуснал сълзотворен газ в офиса. По-късно е заловена да слага пощата си в микровълнова печка. Направила го защото смятала, че хората се опитват да я отровят с антракс и печката може да неутрализира токсините. Не е уволнена заради психически проблеми. Вместо това е преназначена от университетско ръководство като експерт по „контра-тероризъм“.  

10. Ето го и Майк Адамс. Той мисли, че бракът е съюз между мъж и жена.

Така че, това са вариантите, Ед. Можеш просто да ми върнеш отговор в който да ми напишеш кои от тези преподаватели, групи или гост-лектори са най-големия позор за висшето образование – независимо в Северна Каролина или в цяла Америка. Или може да приемеш, че системата на више образование у нас е опозорена, защото беше похитена от радикалния феминизъм. Извини ме за каламбура, но в такова се е превърнало.

Общество.нет

Визията на нова Европа – брадат травестит

Всяка аналогия с предишният материал е навярно слуайна

Пореден триумф на содомията в неомарксистка Европа. Шоуто „Евровизия“, превърнато в инструмент за промотиране на политическата коректност и новите ценности на културния марксизъм, излъчи своят победител. Това е брадатия травестит от Австрия Том Нойвирт с артистичен псевдоним Кончита Вурст. Въпросният объркан индивид твърди за себе си, че не се причислява към нито един от двата пола, макар природата да има друго мнение.

nreporter.info

Через деморализация към комунизация:

Brilliant anti-Common Core Speech by Dr. Duke Pesta - Kак комунизма ще бъде наложен в САЩ, а от там и в ЦЯЛ СВЯТ

Това видео разкрива как комунизма ще бъде наложен в САЩ и ако успее, как ще бъде наложен на ЦЯЛ СВЯТ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!