Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Служих в секретната космическа флотилия Сили за отбрана на Земята“

Нов информатор направи изявление, че е прекарал близо три години на служба в секретен космически флот, пише exopolitics.org. Този флот се управлява от международна организация, наречена Сила за Отбрана на Земята.

В ексклузивно интервю, публикувано на ExoNews TV, информаторът, който използва псевдонима капитан Kей, заяви, че СОЗ набира новобранци от военните служби на различни страни, включително Китай, Русия и Съединените щати.

Той твърди, че е бил вербуван от тайния клон на морската пехота на САЩ „Специален Отдел“, след като преди това 17 години е работил на Марс в служба за защитата на пет човешки колонии от местните марсиански форми на живот.

Капитан Кей описва три различни видове космически изтребители и три бомбардировачи, за които той е бил обучен. Обучението се е провеждало в тайна луна база, на луната на Сатурн-Титан, и в дълбокия космос.

Космическите изтребители и бомбардировачи са имали различни двигатели, като се започне от използването на ядрени реактори, включително ядрен синтез, електро – гравитационни системи, космически дискове, пътуващи във времето, и традиционните ракетни системи.

Той също така разкрива съществуването на най-малко пет големи пурообразни космически летателни апарати, които са способни на междузвездни полети, които са „дом“ за по-малки изтребители и бомбардировачи. Капитан Кей твърди, че той е работил на един от тях, наричан „EDF SS Nautilus“, която е бил с дължина ¾ миля.

Капитанът твърди, че има наложено стриктно придържане към правилата за липса на комуникация със Земята по време на военна служба, както и че има задължителни изисквания по време на операции извън Слънчевата система.

След завършването на неговата 20 годишна служба, капитанът е участвал в церемония по пенсиониране в Командването на лунните операции, председателствана от VIP-гости, сред които бившият министър на отбраната Доналд Ръмсфелд.

Част от показанията на капитан Kay се съгласуват с показанията на други информатори, описваща тайната космическа флота. Най-забележителен сред тях е свидетелството на бившия американски президент Роналд Рейгън, който се позовава на свръхтайна космическа флота на 11 юни 1985 в дневника си, в който той казва, че „нашата способност да се движим в космоса е такава, че може да изпратим в орбита 300 човека“.

Няколко информатори и авиационни експерти се появиха пред обществеността, за да покажат различни детайли на напреднали антигравитационни технологии, които могат, по думите на Бен Рич (бивш главен изпълнителен директор на Lockheed Skunkworks CEO) „да приемат извънземни у дома“.

Капитан Кей в момента търси документи, които да удостоверят неговите невероятни впечатления, и в момента предлага своите показанията като доказателство за напредъка на човешката цивилизация, която има тайна космическа флотилия.

http://exopolitics.org/whistleblower-reveals-serving-for-3-years-on-secret-space-fleet/

http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/05/sluzhih-v-sekretnata-kosmicheska-flotiliya-sili-za-otbrana-na-zemyata/

VIDEO

Audio
Part 1 - Super Soldiers & Operation Moon Shadow
Part 2 - Mars Defense Force: Defending Human Colonies

Part 3 - Earth Defense Force: Secret Space Fleet
Part 4 - Physical age regression & regaining wiped memories

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!