Следвайте "Буднаера" в Телеграм

9ти май: "Ден на победата" на един социализъм срещу друг, а сега и борба за победа на трети?

Ден на Европа или ЕСCСР/EUSSR

Терминът „фашисти” е бил създаден от Сталин и утвърден от неговия пропаганден апарат. Създаването на този нов термин е бил необходим на Сталин за да потули истината защо две социалистически държави воюват помежду си.

Във военния парад на Червения площад участват близо 11.000 военни, задействани са 151 единици съвременни оръжия и военна техника.

В състава на механизираната колона за първи път участват най-новите зенитни ракетни комплекси „Тор-М2У”, противотанкови ракетни комплекси „Хризантема-С”, автомобили с усилена броня „Тайфун”.

Цялото: bulgarian.ruvr.ru

Ден на Европа или ЕСCСР/EUSSR

EUSSR

Ден на Европа или ЕСCСР/EUSSR

Страните - членки на Европейския съюз, отбелязват на 9 май Деня на Европа - на този ден преди 62 години е направена първата стъпка към създаването на обединена Европа.

В България 9 май е обявен за Ден на Европа с Постановление № 54 на Министерския съвет от 29 март 2005 г...

Бронетехника влезе в Мариупол

От силите за самоотбрана на Мариупол съобщават, че украинските силоваци са открили огън на поражение по хората, събрали се на митинг около градското МВР.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_05_09/Sobshhenija-za-strelba-v-Mariupol-6632/

МВР на Украйна: Около 20 опълченци са убити при спецоперация в Мариупол
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_05_09/MVR-na-Ukrajna-Okolo-20-oplchenci-sa-ubiti-pri-specoperacija-v-Mariupol-7587/

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!