Следвайте "Буднаера" в Телеграм

lechitel.net

Вълшебна бабина рецепта стопява кисти!

Слава Петрова

Вълшебната смес премахва кисти по яйчниците, бъбреците и при гуша

Лесна, евтина и ефективна бабина рецепта против кисти на вътрешните органи споделя жена, която е преживяла ужаса на тази болест. С нея Стоянка Колева от бургаското село Банево е стопила голяма киста на щитовидната жлеза, а останалите по-малки просто са изчезнали. Тъй като се е убедила лично в чудодейното действие на сместа, жената я предоставя и на други хора, които имат този проблем.
Рецептата Стоянка е научила от възрастна нейна съгражданка. Съчетанието може да се прилага при кисти на щитовидната жлеза, на яйчниците, на бъбреците и на други органи. Става въпрос за рецепта, която се състои от вино, мед, алое вера и билката ранилист.

Бабина рецепта стопява кисти!

Бабина рецепта стопява кисти!

На Стоянка преди половин година й открили кисти на щитовидната жлеза, една от която била видима и с просто око. Лекарите изпратили директно жената на операция, но тя започнала да търси алтернативни начини и намерила това в лицето на възрастна своя съгражданка, която си приготвила и използвала. Резултатът се оказал невероятен, тъй като от 4-сантиметровата киста останало само 0,9 сантиметра, а другите по-малки напълно изчезнали.

Приемането на сместа може да става паралелно и с изписаните от докторите лекарства, а лечебната смес просто подсилвала многократно ефектът на оздравяването. Самата рецепта съдържа 20 листа от алое, 500 грама мед, 500 милилитра червено вино, 2 супени лъжици от билката ранилист, която може да се купи от билковите аптеки.

Листата на алоето се нарязват на дребно и заедно с меда, виното и ранилиста се смесват. Сместа се вари на водна баня около половин час. Разтворът се налива в стъклено шише, като се прецежда, а като изстине се съхранява в хладилника. Пие се по една супена лъжица половин час преди ядене докато сместа свърши. Ако кистите не са намалели достатъчно, може курсът да се повтори.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!