Следвайте "Буднаера" в Телеграм

narodna-medicina.com

Най-лесният начин за пречистване на черния дроб със зехтин и лимонов сок!

Петя Христова

Пречистването на черния дроб е от изключително значение за отлично здраве. Добре е всеки един от нас да го прави от време на време, като за целта може да приложи различни рецепти. Narodna-medicina.com предлага на вниманието ви най-лесната за приготвяне. Гарантираме ви, че тази рецепта ще ви накара да се почувствате прекрасно! 

Нужни са ви:

200 мл качествен зехтин

200 мл лимонов сок – задължително е да е прясно изцеден

Не трябва да приемате никаква храна в продължение на 24 часа. След това денонощие загрейте областта на черния дроб с електрическа възглавница. Ако не разполагате с такава, можете да използвате най-обикновена бутилка с гореща вода. Целта е обилно кръвоснабдяване на този важен орган.

2 часа след като сте сложили възглавницата или водата, можете да започнете приема на зехтин и лимонов сок. Редувайте по лъжичка зехтин, лъжичка лимонов сок. Трябва да изпиете посочените количества в рамките на 1 час.

Близо 8 часа след приема на полезните течности ще изхвърлите от организма си ярко зелени късчета с твърда консистенция – това са т.нар. чернодробни камъни. Със сигурност ще усетите резултата веднага – тонусът ви ще е много висок и ще се почувствате пречистени.

С тази рецепта, освен че ще подобрите общото здравословно състояние на организма си, ще се отървете и от излишните килограми. Хора, които я прилагат, казват, че отслабват много по-бързо, лесно и трайно!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!