Следвайте "Буднаера" в Телеграм

trud.bg

Любимата на Хитлер с еврейска кръв?


Ева Браун и Адолф Хитлер са били любовници 14 години, но почти никога не са се появявали публично заедно.

Ева Браун, любимата на Адолф Хитлер, е потомка на евреите ашкенази. Това твърди британско проучване, цитирано от АФП. Подробностите ще бъдат излъчени идната седмица по Channel 4 в предаването “ДНК на известните мъртви”.

За анализ на произхода на Браун били взети косми от косата, намерени върху нейна четка за ресане с монограм. Изследването показало, че в кръвта на Браун се съдържа последователност от гени, наричана хаплогрупа N1b1. Тя се предава без никаква промяна от майките на дъщерите им и е много характерна за евреите ашкенази. Те са разпръснати в Централна и Източна Европа и обитават предимно Германия, Полша, Франция, Украйна и Русия. Повечето от тях са приели католицизма.

По времето, когато младата Ева става любовница на диктатора, проверката на нейния произход е поверена на довереника му Мартин Борман. Той докладва на Хитлер, че Ева, която е възпитана в строго католическо семейство, има чиста арийска кръв. Затова сега Майкъл Евънс, водещ на предаването, твърди, че никога не е подозирал еврейска връзка при Браун. Евънс уточнява, че четката с космите е намерена от американския офицер разузнавач Пол Баер. Той я открива в планинската вила на Хитлер в Бергхоф в баварските Алпи през 1945 г. Доказателството, че тя е на Ева, идвало от нейни снимки с четката от същата година.

Браун става любовница на Хитлер, когато е на 19 години. Остава с него до края, като на 29 април 1945 година, на 33-годишна възраст, сключва брак с фюрера в бункера му в Берлин. Денонощие по-късно двамата се самоубиват, за да не бъдат заловени от Червената армия.

Руската следа: Ангела Меркел дъщеря на...Хитлер!?

Възможно е канцлерът на Германия Ангела Меркел да е ...дъщеря на Адолф Хитлер...

Хитлер под контрола на Лондон и Вашингтон

След Първата световна война Хитлер се подвизавал като писател, макар че доходите му от продажбите на „Майн Кампф” (от 1925 до 1929 г. са продадени малко повече от 25 хиляди екземпляра) едва ли биха му позволили да се изхранва нормално. Но...

Хитлер е бил Ротшилд

Официалната история представлява вид було, за да се скрие истината за онова което в действителност се случва...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!