alterinformation.wordpress.com

„Частната армия“ на САЩ действа в Украйна!

Кадри разкриват присъствието на бойци от “Блекуотър Ю Ес Ей” в украинският град Донецк на границата с Русия

353918_Blackwater-Ukraine-1

Американски наемници от „Блекуотър“ заснети в град Донецк, Украйна.

Видеокадри разкриха, че бойци от финансираната от Държавния департамент на САЩ “Блекуотър Ю Ес Ей”, които действат и в Ирак, сa изпратени в Украйна.

Това означава, че САЩ имат военно присъствие в Украйна и то на границата на Русия и в опасна близост до Севастопол и автономната република Крим, където се намира руската военна база на Черноморския Флот и където Русия също има военно присъствие, което бе увеличено след свалянето на Виктор Янукович. 

За присъствието на наемниците от „Блекуотър“ съобщи още на пети март руски дипломат пред агенция „Интерфакс“. Той заяви, че САЩ са изпратили около 300 наемници в Украйна. 

Нито една българска медия не запозна българската аудитория с този факт, доказващ, че и САЩ също имат военно присъствие в Украйна.

ukrainemap

Присъствието на наемниците, финансирани от Държавния департамент на САЩ в град Донецк, намиращ се в опасна близост до Крим и Севастопол обяснява и увеличаването на руските военни в Крим. Опасността от нов въоръжен конфликт е огромна.

В интернет е пълно с кадри от действията на печално известните наемници от „Блекуотър“, които са частна охранителна компания, финансирана официално от Държавния департамент на Съединените щати.

Поради безкрайните зверства марионетното правителство в Ирак дори отне лицензът на компанията през 2007г.

САЩ осигурява имунитет срещу съдебно преследване на наемниците от „Блекуотър“, за да не носят юридическа отговорност за военните престъпления, които извършват.

Компанията е основана от мултимилионера и бивш „тюлен“ Ерик Принс през 1997г. и е считана за най-могъщата частна наемническа армия, която стана известна с бруталността и безнаказаността си, под пряката опека на САЩ. „Блекуотър“ станаха известни с масовите си убийства и навика да откриват безразборна стрелба. 

Неотдавна заловен наемник от Русия, присъствал на „Евромайдана“ в Киев сподели, че сред протестиращите има и професионални наемници, контролирани от командири:

- Американците на Майдана са около 60. Пристигнаха немци, около 30-40.50. Поляци пристигнаха, турци, много и от други страни., заявява Владислав, чиято фамилия се пази в тайна заради сигурността му.

Бивш US разузнавач: САЩ подготвяше няколко години "въстанието" в Киев

Западът подготвя “вълненията” в Киев в продължение на няколко години, заяви бившият сътрудник на американското разузнаване Скот Рикард в интервю за канал Press TV...

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Истината за френската революция

През 1789г. започва Великата френска революция - едно събитие, което дори и след утихването си не загубва своята сила. Едно събитие, което до голяма степен изменя човешкото мислене и...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!