Следвайте "Буднаера" в Телеграм

anonybulgaria.wordpress.com

Истината за птичия грип (H5N1), ваксините и спин

Интервю на Кристофър Рей с д-р Щефан Ланка 27 октомври, 2005 г.

Предговор: От изключителна важност за движението „Малки, малки стъпки” (klein-klein-aktion) бе фактът, че задължителната (принудителна) ваксинация против птичи грип щеше да се осъществи преди Световната купа по футбол. За щастие, това не стана, поради своевременната намеса и усилия от страна на движението. Но тази заплаха беше реална по времето, когато се вземаше това интервю – края на октомври 2005 г.

- Д-р Ланка, заплашени ли сме в Германия от птичи грип?

- Индиректно. Следващата година в Германия ще има много малко бебета. Ако слушаме медиите, всички щъркели ще бъдат поразени от птичия грип. Очаква се да повярваме на това.

- Сериозно ли говорите?

- Толкова сериозно, колкото и има опасност от предполагаемия вирус на птичия грип – H5N1. Опасността или бедствието са всъщност на съвсем друго място.

- Къде според Вас се крие тази опасност или бедствие?

- Допуснали сме да загубим навика да използваме здравия си разум. Това е фактическата опасност от бедствие. Политиците, медиите и медиците са станали толкова безсрамни, че искат да ни накарат да повярваме, че мигриращите птици в Азия са били заразени с изключително опасен и смъртоносен вирус. След това тези смъртно болни птици летят няколко седмици. След като прелетят хиляди километри те заразяват кокошки, гъски или други птици в Румъния, в Турция, в Гърция или където и да е, с които не са имали контакт и които, за кратко време се разболяват и умират. Интересно е, че мигриращите птици не се разболяват и не умират, а продължават да летят седмици наред, изминавайки хиляди километри. Всеки, който вярва в това ще повярва също и че бебетата ги носят щъркелите. Определено повечето хора в Германия са убедени в опасността от птичи грип.

- Има ли въобще птичи грип в такъв случай?

- От края на XIX-ти век болестите по домашните птици са били наблюдавани при масовото общо отглеждане на животни – посиняване на гребена, намаляване на снасянията, потъмняване на оперението. Понякога тези птици са умирали. Тези заболявания са били наричани вредители по птиците или чума. В съвременното птицевъдство и по-специално в случаите, когато кокошките се отглеждат в кафези, много птици умират всеки ден в резултат на този извънземен начин за отглеждане на животни. По-късно тези последствия от масовото отглеждане на животни вече не се наричат чума, а птичи грип. Свидетели сме как един „заразен” вирус е бил нарочен като причина за това, за да се отклони вниманието от истинските причини.

- В такъв случай тези 100 милиона кокошки, за които се твърди, че са умрели от птичи грип всъщност са умрели от стрес и/или от недохранване и отравяне?

- Не! Ако една кокошка снася по-малко яйца или има син гребен и след това е тестувана положително за H5N1, то се смята, че всички останали кокошки също са заразени. По този начин са достигнати тези 100 милиона убити кокошки от H5N1. Ако се вгледате по-отблизо, ще видите, че зад всичко това стои една доста стара стратегия – на запад, големите търговски предприятия са се преструктурирали така, че животните, които са умрели от „заразни” болести, се компенсират за сметка на населението, на най-високата пазарна цена, докато в Азия и навсякъде другаде, където птицевъдството процъфтява, пазарът на домашни птици се разрушава злонамерено и умишлено под егидата на ООН и ръководената от нея FAO (Организация по храни и земеделие). Затова всички големи западни животновъди мълчат и чрез ветеринарните си лекари гледат на това така, че ако пазарната цена на домашните птици спада, те ги диагностицират с инфекциозно заболяване, за да могат да си „продадат” птиците на най-високата цена, което не би било възможно при нормални условия, тъй като при унищожаване на „болни от зараза” животни правителството гарантира максимална цена. Общият знаменател – това е модерната фалшива субсидия заедно с парализиращо всяване на паника, което като вторичен ефект гарантира, че няма да се изискват доказателства.

- От какво са умрели онези 61 човека, при които е доказано наличието на H5N1?

- Има много малко обществено достъпна информация, описваща симптомите на болестта и как те биха се третирали. Тези случаи са ясни – лица със симптоми на настинка, които са имали лошия късмет да попаднат в ръцете на ловците на H5N1, са убити с безумни количества химиотерапия, имаща за цел да ограничи предполагаемия вирус-фантом. Изолирани в отделни помещения, заобиколени от луди в космически костюми, тези хора са умрели в панически страх от множествени органни увреждания.

- Значи ли това, че този вирус на птичия грип не съществува?

- Структури никога не са били наблюдавани или доказани при хора – в кръвта или в други телесни течности, в растения или в животни, които да бъдат охарактеризирани като вируси на птичи грип, като грипни вируси или други някакви предполагаеми патогенни вируси. Причините за заболяванията, за които се предполага, че са причинени от вируси, в това число и тези при животните, които могат да нараснат бързо едно след друго или едновременно при няколко индивида, са добре познати от доста време. Нещо повече – в биологията просто няма място за вируси, подбудители на болести. Има място само за фантазни идеи, като например за причиняващи болести вируси, ако пренебрегна откритията на Новата медицина на д-р Хамер, според която преживяването на шок е причина за много заболявания, ако пренебрегна откритията на химията за ефекта от отравянията и дефицита и ако пренебрегна откритията на физиката за ефекта от облъчването.

- Защо тогава се поддържа идеята за съществуването на патогенни вируси?

- Общоприетите лекари имат нужда от парализиращ, изумяващ и убийствен страх от болести, причинявани от фантомни вируси, като основа за съществуването си. Първо – за да се навреди на много хора чрез ваксини и по този начин да си осигурят клиентела от хронично болни и боледуващи пациенти, които ще позволят да се направи всичко за тях. Второ – за да не трябва да признаят, че напълно са се провалили в лечението на хроничните болести и че са убили и убиват повече хора, в сравнение с броя на жертвите от всички войни до сега. Всеки практикуващ лекар осъзнава това, но много малко от тях се осмеляват да говорят. Ето защо не е чудно, че сред професионалните кръгове, този на практикуващите медицина е с най-висок процент на самоубийства, доста изпреварващ останалите. Трето – лекарите имат нужда от парализиращият и изумяващ страх от „злите” вируси, за да прикрият ранния средновековен произход на „белите престилки”, като явни инструменти за Убиване и Изтезание на инквизицията. Традиционната медицина беше и е най-важният опорен стълб на всички диктатури и правителства, които не искат да се подчинят на писаните закони, на конституциите, на човешките права, което е демократично легитимирано обществено право. Това също обяснява защо медицината всъщност има право и може да прави всичко, като това не е обект на никакъв контрол. Ако не преодолеем това, ще бъдем унищожени от медицината.

- Не преувеличавате ли малко тук?

- Не, за съжаление! Всеки, който отвори очите си, ще види нещата точно по този начин. Иван Илич е предупредил за това още през 1975 г. в своите анализи „Отнемане на здравето”. Тази книга съществува и днес под заглавието „Медицинско възмездие” (Medical Nemesis). Гьоте много точно е описал състоянието на медицината във Фауст, където лекарят д-р Фаустус признава: „Тук беше медицината – пациентите умряха и никой не запита: кой ще ги свести? Затова демоничните Latwerge с техните дяволски хапове, смесени сред тези хълмове и долини наоколо, преминаха по-лоши и от мор. Хиляди умряха от отровата и на моя дар; и аз трябва да чуя, чрез всички живи, как хладнокръвните убийци са прославени в този час!” Гьоте нарича лекарите Latwerge, затова че те дават отрови („лекарства” и ваксини), хладнокръвни убийци, които и днес се превъзвеличават. Тук мога и трябва да спомена нашите публикации, тъй като ние сме първите, които правим подобно нещо и поставяме основния разкриващ въпрос към съвременната медицина, като сме документирали и обяснили последвалите признания. На нашите сайтове klein-klein-aktion.de и klein-klein-verlag.de ще откриете цялата информация по въпроса.

- Защо точно сега атакувате тази хилядолетна измама?

- Учих молекулярна биология. По време на обучението ми аз доказах съществуването на първия вирус в морето – в морските водорасли. Това доказателство беше публикувано за първи път през 1990 г. в научна публикация, в съответствие със стандартите на Природната наука. Вирусът, чието съществуване доказах, се възпроизвежда във водораслите, може да ги напусне и да се самовъзпроизведе отново в други водорасли от този вид, без да има някакви отрицателни последствия, като този вирус няма никаква връзка с каквото и да е заболяване. Например в 1 литър морска вода има над 100 милиона вируси от различни видове. За щастие, здравните власти и лекарите не са наясно с това, иначе отдавна щеше да има закон, позволяващ къпане в морето само с кондоми за цялото тяло. Никой не е виждал биологична структура, която да прави нещо отрицателно. Основата на биологичния живот е единството, симбиозата и поради това няма основание за война и унищожение. Това може да хрумне само на болен и криминален мозък. В процеса на обучението ми нито аз, нито други успяхме да намерим някъде доказателство за съществуването на вируси, които причиняват болести. Впоследствие изнесохме публична лекция по въпроса и призовахме хората да не ни вярват, а сами да се уверят дали има вируси, които причиняват болести. Движението Клайн-клайн-акцион (Много малки стъпки) възникна тогава и вече пет години изисква от здравните власти доказателства, като в крайна сметка получихме признанието и увереността, че няма доказателства за съществуването на вируси, които да причиняват болести, както и за липсата на доказателства за ползата от ваксиниране. Преди три години основахме издателска къща (klein-klein-verlag), за да имаме правото да направим тези резултати публично достояние.

- Какви вируси има изобщо и какво правят те?

- Структури, които могат да се определят като вируси, са открити в много видове бактерии и в прости форми на живот, подобни на бактерии. Те са константни елементи от живеещи заедно различни клетки в един общ клетъчен тип. Това се нарича симбиоза – ендосимбиоза, която се случва в процеса на комбиниране на различни клетъчни видове и структури, извън която клетъчният вид се е появил като част от човека, животното и растението. Вирусите са съставни части на клетките, така както бактериите в нашите клетки подпомагат преноса на кислород, т.е. подпомагат митохондриите, или както бактериите в растенията подпомагат образуването на кислород, т.е. подпомагат хлоропластите. Много важно: вирусите са съставни части на много прости организми, като например власинките на водораслите (Fibre Algae), определен тип едноклетъчно водорасло (Chlorella Algae), както и на много бактерии. Тези вирусни компоненти се наричат фаги. Въпреки това, такива структури, които някой може да нарече вируси, никога не са наблюдавани при по-сложни организми, особено при хора, животни или растения. За разлика от бактериите в нашите клетки – митохондриите – или от бактериите в растенията – хлоропластите, които не могат да излизат извън пределите на клетката, поради участието им в метаболизма, то вирусите могат да излизат извън клетката, тъй като не участват в някакви важни за оцеляването процеси вътре в нея. Следователно вирусите са съставни части на клетката, които са предоставили своя метаболизъм на тази клетка и затова могат да я напускат. Извън пределите на клетката те помагат на други клетки при транспортирането на изграждащи и енергийни вещества. Никой никога не е наблюдавал нещо различно от това. В действителност, научно доказаната роля на вирусите при висшите сложни взаимодействия на клетките е да помага, да подкрепя и по никакъв начин да не разрушава. Всъщност при заболяванията, нито в болните организми, нито в телесните течности някой някога е наблюдавал или е изолирал структура, която може да се определи като вирус. Твърдението, че съществуват вируси, които причиняват болести е очевидна измама, една смъртоносна лъжа с драматични последици.

- Ще се съгласите ли с твърдението, че опасният вирус на СПИН също е само виртуален?

- Не само аз твърдя, че т.нар. ХИВ вирус на СПИН никога не е бил научно доказан, но само се казва, че е доказан на базата на консенсус. Министърът на здравеопазването Ула Шмид, писа на 5 януари 2004 г. до един от членовете на Конгреса, Рудолф Краус: „Разбира се човешкият имунодефицитен вирус се смята за научно доказан, съгласно международен научен консенсус. Днес германските здравни власти вече не твърдят, че всеки т.нар. вирусен причинител на заболяване е бил точно доказан, след като гражданите в продължение на няколко години имаха възможност отново и отново да питат за научно доказателство относно съществуването на вируси, причиняващи заболявания. След един продължителен процес на подаване на петиции в Бундестага (германският парламент), Министерството на здравеопазването прехвърли цялата отговорност на Министерството на научните изследвания. Министерството на здравеопазването заема абсурдната позиция, че конституционно гарантираната свобода за знания възпрепятства държавата при проверяването на научни твърдения.”

- Но това е абсурдно! Това би означавало, че държавата ни предава безпомощни и беззащитни в ръцете на неподлежащата на контрол наука, която прави и може да прави каквото си иска. Споделяте ли мнението, че държавата ни предава по този начин?

- Нямам мнение по въпроса. Мога само да видя и да посоча фактите. Ние преживяваме една паника с настоящия птичи грип и държавата, в противоречие с най-доброто си знание ни предава в ръцете на някои хора, които се крият зад маската учени. Планирано е да се прилага химиотерапия и следващата пролет цялото германско население ще бъде принудително ваксинирано два пъти срещу предполагаемия фантом – птичи грип. Но нито е бил доказан такъв вирус, нито какъвто и да е друг, който да има някаква връзка с болестта. Такива вируси не съществуват. Точно както министърът призна за предполагаемото съществуване на СПИН вирус – предполага се, че такива вируси са доказани и следователно съществуват, благодарение на международен научен консенсус.

- Но опасният за хората щам H5N1 беше наскоро прецизно доказан в английска лаборатория!

- Ако някога вирус, идващ от определено тяло или от телесна течност, например от птици, е бил доказан, то всеки средностатистически учен може да удостовери във всяка една средностатистическа лаборатория, в рамките на един ден, дали този вирус е наличен, например в мъртво животно. Това обаче никога не се е случвало, а се прави точно обратното – използват се косвени методи, които не показват абсолютно нищо. Например твърди се, че има антитела, които могат да се комбинират с тялото на предполагаемия вирус и то само с него, като благодарение на успешната комбинация между тяло и антитяло, съществуването на предполагаемия вирус може да се докаже. На практика тези предполагаеми антитела са разтворими кръвни протеини, които играят основна роля в спояването на клетките, които растат и се разделят, както и при лечението на рани. Тези кръвни протеини наречени още и глобулини, ще се комбинират произволно с други протеини в епруветка, съдържаща в подходящи концентрации киселини и основи, минерали и разтворители. Така вие можете да направите всяка проба, взета от животно или от човек, произволно положителна или отрицателна. Това си е чист криминален произвол и трябва ясно да се каже. Освен това се твърди, че чрез механизма на биохимичната техника за размножаване, наречена полимеразна верижна реакция, т.нар. генни части на вируса могат да се размножават и следователно се доказват. Това е измама, тъй като първо – никъде не съществува генна структура от вирусен причинител на заболяване, с която някой може да сравни изкуствено мултиплицираните такива и второ – могат да се мултиплицират само такива части от генни структури, които вече съществуват от по-рано в течностите, които се използват за индиректно доказване съществуването на предполагаемия вирус. А това е доста просто, тъй като и хиляда части индиректни доказателства, например царевичните кръгове, не доказват НЛО. Дори не е нужно да знаете английски, за да прочетете тези публикации за измамните вируси, в които никъде не се появява самият вирус. Ако поискате от тези учени доказателство за тяхното съществуване, например на H5N1, ще получите само увъртания и никога конкретен отговор. По телевизията слушаме отново и отново, че изследванията са били направени в английска лаборатория. Името на тази лаборатория не се съобщава на обществото. Тя е компетентната лаборатория на Европейския съюз относно птичия грип и се намира в Уейбридж. Многократно съм искал поне част от доказателство за съществуването на вирусния щам H5N1. Отговориха ми само веднъж и след това никога повече, като написаха, че не разбират въпроса ми. Няколко пъти съм писал и до Световната здравна организация и в частност до координатора на пандемията от птичи грип – германецът Клаус Щьор, като молех за доказателство относно съществуването на вируса на птичи грип. Нито СЗО, нито Клаус Щьор реагираха на това.

- Какво всъщност означава това H5N1, че целият свят се страхува от него?

- „Н” е хемаглутинин, „N” е невроминидаза. Псевдовирусолозите твърдят, че протеинът от вида хемаглутинин и протеинът от вида на ензима невроминидаза са открити в обвивката на грипния вирус. В биохимията с хемаглутинини се назовават не само протеините, които са слепени в червените кръвни телца, но и най-различни други субстанции. Псевдовирусолозите са на едно мнение помежду си, че в обвивката на грипния вирус се очаква да има 15 различни вида протеини с характеристиките на хемаглутинини. Числото 5 е за тип 5 от предполагаемия протеин, който по някакъв начин е бил само косвено доказан. Сега, за да се открие грипен вирус, червените кръвни телца се смесват в лаборатория с проби, в които въпросният вирус се предполага, че го има. Ако червените кръвни телца се слепнат помежду си, се приема, че хемаглутинините в грипния вирус са причината за това, без вирусът да бъде изолиран от пробата или от такава смес. От начина на слепване, точно както пророците в Астерикс и Обеликс правят, се правят заключения кой вид хемаглутинин трябва да е. Тези учени имат на разположение множество тестови процедури, които гарантират, че точно този вид хемаглутинин е изведен, което учените предварително вече са приели. Същото е и с ензима невроминидаза, който се приема за част от грипния вирус. Твърди се от псевдовирусолозите, че съществуват 9 различни вида. Всъщност невроминидазата е ензим, който чрез отделяне на части от аминозахаридите, регулира такова повърхностно напрежение, което е решаващо за функционирането на съответния метаболизъм. Аналогично на вирусния хемаглутинин и тук има множество тестови процедури, които могат да се набавят и които доказват точно резултата, че това е вида невроминидаза, който „проницателните” вирусолози вече са предположили, че е. Ето защо не е чудно, че тази мъжка пуйка, която умря уж от H5N1 и принадлежаща на 73 годишния фермер Димитрис Коминарис от един остров в Егейско море, изчезна без следа, че в референтната лаборатория очевидно въпросната проба от Гърция не е пристигнала и че проницателните медии обявиха, че първата проба е потвърдила подозрението. За да се открие H5N1 не е нужно да има проба, тъй като подобно на всички „заразни” болести, става въпрос за планирани действия, замислени да провокират страх, поради политически и икономически причини.

- По медиите непрекъснато се показват снимки на вируса на птичи грип и на вируса на инфлуенца. Някои от тях показват кръгли формирования. Те не са ли вируси?

- Не! Първо – тези кръгли формирования, които се предполага, че са грипен вирус, могат да се разпознаят от всеки молекулярен биолог като изкуствено произведени части от мазнини и протеини. Лаикът може да провери това, като потърси научни публикации, в които тези снимки са възпроизведени, описани и тяхната характеризация е документирана. Такива публикации не съществуват. Второ – снимките, които се предполага, че показват вируса на птичи грип, са ясно разпознаваеми от всеки биолог като напълно нормални съставни части на клетките или дори показват цели клетки, които са в процес на транспортиране навън и навътре на други клетки и съставни части от метаболизма. Отново един лаик може съвсем лесно да провери, като потърси публикациите, от които са взети тези снимки. Никога няма да намери такива. Гилдията на паник-майсторите не иска да разкрива начините си за търговия – измама при лабораторни изследвания и при експерименти с животни. Ако попитате информационните агенции откъде са получили снимките си, те ще ви насочат към американския орган по заразни болести (CDC – център за контрол на болестите), който е под ръководството на Пентагона. Единствената снимка на предполагаемия H5N1 идва от този център. Тя показва надлъжен и едновременно напречен разрез на части от цилиндрични структури в клетките, които са били умъртвени в епруветка.

- Беше доказано обаче, че H5N1 убива кокоши ембриони и може да се култивира в яйца. Каква е уловката?

- Тези опити са правени още преди 100 години, за да се докаже съществуването на съвсем различни вируси, като например вируса на едрата шарка (вариола). По този начин през черупката на яйцето се инжектират екстракти в ембриона. В зависимост от инжектираното количество и от мястото на убождане, ембрионът умира по-бързо или по-бавно. Би могъл да умре от подобна инжекция точно толкова, колкото и ако екстрактите бяха стерилизирани преди това. Тази смърт се представя след това първо – като директно доказателство за съществуването на съответния вирус, второ – като доказателство за възможността вирусът да се размножава и трето – едновременно и като доказателство за изолиране на вируса. Милиони кокоши ембриони умират тихо всяка година по този начин, за да се произвеждат ваксини от тях. Освен кокоши ембриони се убиват и клетки в епруветки, за да се представи умирането на тези клетки като доказателство за съществуване, за размножаване и за изолиране на вирусопричинителите. Никъде обаче не е изолиран вирус от това, фотографиран на електронен микроскоп и съставните му части да са описани в процес, наречен електрофореза.

- В такъв случай какво убива животните при тези експерименти, щом не е H5N1?

- Човек трябва да прегледа внимателно публикациите, в които са описани тези експерименти с животни. Кокошките бавно се задушават до смърт в рамките на три дни като им се дава течност с тръбичка през трахеята. В малки маймуни 30 дни преди предполагаемата инфекция, температурните трансмитери се преместват в коремната област, 5 дни преди предполагаемата инфекция те се фиксират в камера с отрицателно налягане. В момента на т.нар. инфекция, през тръба в трахеята се вкарва голямо количество течност, отговарящо на шест ракиени чаши. Части от същия екстракт, който предизвиква гниене, се инжектират в двете очи и в сливиците на животните. В много случаи се предизвиква задушаване от остатъци в бронхиалните тръби и т.н. Крайните поражения и разрушения се представят като резултат от H5N1. Информирал съм за това бившия министър за защита на потребителите, както и настоящия, които се представят за защитници на животните, чрез техните лични говорители. Няма реакция!

- Но вирусът на испанския грип е бил пресъздаден генетично и също е бил доказан като вирус на птичи грип!

- Това, което е било пресъздадено генетично не е нищо друго, освен модел на генетична структура на грипен вирус. Самият грипен вирус никога не е бил изолиран. Никога не е изолирана и генетичната му структура. Всичко, което е било направено е да се мултиплицира генна структура посредством биохимичния метод за размножаване – полимеразна верижна реакция. С този метод е възможно и да се мултиплицират произволно нови, досега несъществували части от генни структури. По този начин е възможно с тази техника да се манипулират генетични белези. Генетичните белези ще осигурят определена вероятност на съвпадение, само ако повечето генни структури, служещи за сравнение, могат да се открият. Д-р Джефри Таубенбергер, автор на твърдението за пресъздаването на пандемичния вирус от 1918 г., работи за американската армия и е работил повече от 10 години върху произвеждането на къси части от генни структури на базата на проби от различни човешки трупове, чрез полимеразната верижна реакция (ПВР). Извън гостоприемника на произведените части той е селектирал тези, които са се оказали най-близо до модела на генетичната структура от идеята за грипен вирус и ги е публикувал. Въпреки това, нито един вирус не е видян или изолиран от труп, нито пък част от генна структура. Чрез ПВР се произвеждат части от генни структури от нищото, които по-рано са съществували в трупа и които не могат да се докажат. Ако вирусите бяха там, то те щяха да могат да се изолират, както и генните им структури; нямаше да има необходимост да се създават с усилия кърпежи на модели относно идеята за грипен вирус и то с ясно измамни намерения.

- Как един лаик може да провери това?

- Относно тези малки части от генни структури, които по смисъла на генетиката не са пълни и които дори не са достатъчни, за да се дефинира генът, се предполага, че те заедно биха могли да съставят цялата генна структура на грипния вирус. За да се разбере тази измама човек трябва да може да събере публикуваните дължини на отделните части и да установи, че общата сума, която би трябвало да отговаря на цялата дължина на вирусната генна структура на предполагаемия грипен вирус, не съвпада с идеята за дължината на модела на генома на грипния вирус. Най-лесното е да се попита в коя публикация може да се види снимка от електронен микроскоп на този предполагаемо пресъздаден вирус. Няма такава.

- Твърдеше се, че тези експерименти доказват, че пресъздаденият вирус от 1918 г. може да убива доста ефективно. Кое е невярното тук?

- Ако аз инжектирам в кокоши ембрион смес от изкуствено създадени части от генни структури и протеини и се прицеля в центъра на сърцето, то ембрионът ще умре по-бързо, отколкото ако инжектирам сместта периферно. Ако изложа клетки в епруветка на голямо количество изкуствено създадени генни структури и протеини, те ще умрат по-бързо, отколкото е стандартното време за което умират при нормални условия в епруветка, нещо, което обикновено се представя като доказателство за съществуване, като доказателство за изолиране и като доказателство за размножаване на предполагаемия вирус. Въз основа на тези изкуствено създадени генетични структури, които се представят като вирусни, се правят компютърни модели на протеини, а от тях се реконструира и образът на целия вирус. Това е всичко, но целият свят вярва, че вирусът може да се реконструира в лаборатория. Затова и не е чудно, че се предполага, че в Северна Корея комунистите биха произвели грипен вирус дори по-опасен от H5N1, според изявления на ЦРУ и на британските секретни служби MI6.

- Какви изводи си вадите от това?

- Тъй като главата на предполагаемата Ал-Кайда, Бин Ладен, не беше открит (на арабски „Ал-Кайда” означава „Пътят”) и нищо не се знаеше за тази организация преди внезапните атаки в Ню Йорк, тъй като, подобно на предполагаемия вирус на едрата шарка, който не бе открит, не бяха открити и оръжия за масово поразяване при Саддам, които бяха повода за втората война в Ирак, а сега още веднъж се твърди, че съществуват някои смъртоносни вируси и е очевидно кои всъщност са терористите и кои са самоубийствените атентатори – всички, които участват във вирус-паниката и допринасят за нея! В плановете за пандемия се предвиждат от СЗО възможни сривове в системите за снабдяване с храни и на обществения ред, във връзка с декларация за пандемия от птичи грип. Прогнозите са до 100 милиона смъртни случаи и трябва да се вземат насериозно! Виждам всички обитатели на домовете за стари хора и малките деца като най-застрашени, които в състоянието на хаос, разрушени здравна система и обществен ред са най-беззащитните и безсилни жертви. Едва ли ще е възможно да си представим какво би било, ако тези фабриканти на заразни болести обявят извънредно положение през зимата.

- В такъв случай веществото „Тамифлу”, което в момента е закупено с пари от данъците и е складирано, ще предпази ли хората от птичи грип?

- Никой не твърди, че това вещество предпазва от грип. „Тамифлу” е предназначен да функционира като ограничаващ невроминидазата агент. Той блокира функцията на невроминидазните захариди, които отговарят за повърхностното напрежение на клетките. Страничните реакции, които са описани в листовката на „Тамифлу” са почти едни и същи със симптомите на сериозен грип. Затова се складират големи количества от препарата, който причинява точно същите симптоми, които се появяват и при т.нар. „грип” и които с лекар изчезват след седем дни, а без лекар за една седмица. Ако „Тамифлу” се приема от болни хора е по-вероятно да причини по-сериозни симптоми от тези при един сериозен грип. Ако се обяви пандемия много хора ще приемат лекарството по едно и също време. В този случай всъщност ще имаме недвусмислени симптоми на епидемия от „Тамифлу”. В резултат на това ще се очаква и смърт, причинена от него и това ще се представи като доказателство за опасната същност на птичия грип и доказателство за загрижеността на държавата относно доброто здраве на хората. В това се повтаря добре изпитаният СПИН модел. В Испания на листовките на лекарствата за СПИН е отбелязано, че не е известно дали симптомите са причинени от лекарството или от вируса.

- Значи не препоръчвате някакви общи имунизации или специално разработени ваксини срещу птичи грип?

- Не препоръчвам никаква лудост. Всяка ваксина съдържа отровни вещества, които имат дълготраен и продължителен ефект, предизвикващи някои или по-сериозни увреждания. Законът за защита от инфекции в Германия изисква като необходимо условие за ваксиниране да бъде потвърден фактът, че патогенният организъм, например вирус, съществува. Тъй като никой от т.нар. „вирусни причинители” на заболявания може или би трябвало да се предположи, че съществува, не може да има и основание за ваксиниране срещу грип, както и срещу птичи грип. Всяка една ваксинация в Германия, която е направена след въвеждане на закона за защита от инфекции на 01.01.2000 г. е сериозно криминално телесно престъпление. Не препоръчвам на хората да си позволяват да стават жертви на престъпление и закононарушение. – Какво според Вас се крие зад всичко това, което обяснихте дотук? – С това може единствено да се спекулира. Разбира се фармацевтичната индустрия е доволна от бизнеса с истерията около птичия грип. Но всъщност, всеки един стои зад тази лудост. Ситуацията е такава, каквато е. Стигнало се е дотук, защото ние като граждани сме позволили на държавата да действа по този начин срещу хората, въпреки че тя формално е конституционна демокрация. Всеки, който чака фармацевтичната индустрия да направи нещо за доброто на хората, ще чака напразно. Всеки, който не се защитава прави огромна грешка. Всеки може да поиска от Министерството за защита на потребителите, от Министерството на здравеопазването и т.н. научни доказателства, които да удостоверят паниката около птичия грип. Всеки, който чака другите да направят нещо не би трябвало да се очудва, ако тези другите не направят нищо и ситуацията не остане каквато е, а напротив, стане по-лоша. В крайна сметка ние, гражданите, стоим зад това, защото с години не сме правили нищо, само наблюдаваме цялата лудост около нас и я толерираме. Трябва да поемем социалната си отговорност, ако не искаме да се предадем и да се пожертваме в името на господството и хаоса на неконтролируемата псевдонаука.

- Трябва ли тогава според Вас науката да бъде сразена?

- Господството на псевдонауката трябва да се преодолее чрез социалните науки, които се характеризират с честен морал и възможност за проверка и контрол на техните действия. Езикът на днешната академична медицинска наука разкрива, че в нея на преден план стои безконтролност и „демократично-законова” принципност, когато практикуващите медицински кадри и държавата оправдават действията й по отношение на господстващите мнения в медицинската наука, в чиито ръце би трябвало да поверим живота си, дори и ако преобладаващото мнение би било, че бебетата се носят от щъркелите или че Земята е плоска. Затова нямаме основание да се оплакваме. Ние сме тези, които толерират поведението на правителството. В една демократична държава, основана на закони, паниката с птичия грип би била толкова възможна, колкото СПИН или ваксинациите. Ние, гражданите, трябва да създадем конституционната държава. Тогава не само СПИН, но и псевдонауката и птичия грип няма да имат шанс. Както и свинския и другите видове „грип”. Мога единствено да кажа: Проверете всичко това! Използвайте здравия си разум! Между другото се установи, че причината за болестта „луда крава” е пак предизвикана от човека, а не от „болестотворни” микроорганизми. Добавяли са към храната на растителноядните животни животински продукти – трупно брашно!

Изпратено ни от Тихомир Петров

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!