Следвайте "Буднаера" в Телеграм

30dumi.com

Легендата за бягството на Хитлер в Южна Америка разследва нова книга

Бягството му ”не би било възможно без военно споразумение на нацистите с американците...

Аржентинският журналист Абел Басти твърди в новата си книга, че Адолф Хитлер не се е самоубил, а е избягал в Аржентина, пише La Vanguardia в своя статия, подготвена по материали на агенция ЕFЕ.

Рецензентите обръщат внимание на един от детайлите на книгата – в Латинска Америка за Хитлер се предполага, че се  е криел под фалшиви имена, включително ”Курт Бруно  Кирхнер” [настоящият президент на Аржентина - Кристина Фернандес де Кирхнер и нейният съпруг, предишния президент, Нестор Кирхнер].

Според версията на Басти, ексфюрерът се е намирал в близост до курортния град Барилоче в Аржентина и е наричал себе си “Адолф Шютелмайер”.

Журналистът казва, че той започнал да вярва в тази версия, когато започнал да общува с германците, живеещи в Аржентина. И “повярвал окончателно, когато започнал да прави интервю с очевидци, които са имали контакт с Хитлер в Аржентина”, казва авторът.

Според Басти, Хитлер свободно е пътувал до Бразилия, Колумбия и Парагвай.

Бягството му ”не би било възможно без военно споразумение на нацистите с американците за извеждането (от Германия) на хора, валута и военни технологии за използване срещу комунизма??? [Червената симфония (революцията под рентген) Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор...] в замяна на имунитет за нацистите и тяхната “повторна употреба” в Северноамериканска военна стратегия”, казва Басти.

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Защо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?

В интернет може да се намери твърде интересната информация, че фактически Карл Маркс е бил финансиран от банкерския клан Ротшилд...

Според него, ЦРУ и МИ-6 са имали доказателства за местонахождението на  Хитлер в Южна Америка и “при желание са могли да го заловят”.

Според версията на Басти, през 1955 г. много нацисти са избягали в Парагвай. Хитлер също е бил там под името “Кирхнер”. Според бразилец, син на високопоставен нацист, бившият фюрер  умира през 1971 г. и е погребан в Парагвай в бивш бункер, на мястото на който сега има луксозен хотел. Според Басти, в първата седмица на февруари администрациятa затваря хотела, за да може  група нацисти да почете паметта на лидера си.

Източник: La Vanguardia

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!